Pontosan tudjuk, hogy ki a ludas...

2013. június 28. 08:31

Bajnai bizonyítja, nem adózik Ausztriában. Akár ez is igaz lehet, mert erény az, ha egy igazi gazdasági szakember egy fillér jövedelemadót sem fizet.

2013. június 28. 08:31
Csizmadia László
PolgárPortál

„Végül főszereplőnk bizonyítja, nem adózik Ausztriában, sőt a cégből még soha egy fillér osztalékot sem vett ki. Akár ez is igaz lehet, mert erény az, ha egy igazi gazdasági szakember egy fillér jövedelemadót sem fizet (vajon mit szól ehhez az osztrák adóhatóság?).

A költségelszámolás mindent megold. Hiszen költségágon kivehető a haszon. Így aztán a határon át akár lábon jöhet a pénz, kézen-közön, hiszen a nagy játékosok hozzászoktak ehhez. Kiváló megoldás ez, mert belőle álcivil szervezeteket lehet kitartani, kampányt finanszírozni és miniszterelnökségre pályázni. Mindez lehet igaz is, meg nem is.

Vagyunk azonban az országban néhányan, akiknek ilyenkor a népszerű reklám jut eszébe »Mert hülye azért nem vagyok…«. És még valami. Többségünk tudja, ki a ludas.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. június 28. 11:43
Undorító ez a fidesz-báb,az adóforintjainkból jól eléldegélő mű-civil!
tatka46
2013. június 28. 10:28
Ez a Csizma miből él, csak nem az adófizetők pénzét nyúlja le Orbán által? Kérdeztem, mint az a fideszes farok.
Secnir
2013. június 28. 09:59
" Kiváló megoldás ez, mert belőle álcivil szervezeteket lehet kitartani, kampányt finanszírozni és miniszterelnökségre pályázni. " itt most a CÖF-ről van szó?
vidorka
2013. június 28. 09:48
ELSZÁMOLTATÁST! Elszámoltatni a Gipsz Jakabokat, az Iksz Ipszilonokat, a Csizmadia Lászlókat, a Széles Gáborokat a mutyibusz-tenderrel kapcsolatban! Lopunk csalunk, hazudunk mert fideszesek vagyunk! Le a tolvaj mutyi-maffia kormánnyal! Orbán ,Kövér, Lázár, Rogán még 1 napot nem dolgozott de tönkre tették szét lopták az országot! ELSZÁMOLTATNI ŐKET! Elég volt a mutyikból!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!