A miniszterelnöki fogcsikorgatás rablómeséje

2013. június 16. 15:43

Drága Viktorom! Úgy értettem, hogy mostanában csikorgatod a fogad. Nem értem miért, hiszen neked mindig igazad van, mindent jól csinálsz.

2013. június 16. 15:43
autognomia
Hacsaknem

Figyu, fogcsikorgatás ide vagy oda, szerintem nem Magyarország vívja ezeket a böszme harcokat, hanem egyedül és kizárólag te. Mint ahogy precíz, hozzáértő irányításod nélkül még most is víz alatt lenne az ország. Igaz, hogy rengeteg ember közös munkája nélkül nem lehetnél újfent kiskakas a szemétdombon, de egye fene, ezúttal én is jó passzban vagyok, és elnézem ezt az egyébként nagyon idegesítő egyes szám első személyt. Most viszont, hogy levonult az ár, látom visszatértél kedvenc elfoglaltságodhoz: ostorozod a gonosz közellenséget. Hogy téged idézzelek: olyan igényeknek is engedsz, amelyek sértik a magyar szuverenitást, és amelyekben a másik félnek tartalmilag sincs igaza. Ezért csikorog a fogad, ugye? Meg azért is, mert állítólag fideszes párttársaid nagy részét szöges ostorral kellett meggyőzni arról, hogy engedni kell ezeknek az európai bürokratáknak. El tudom képzelni, milyen nehéz dolgod volt ezzel a parancsra bégető, utasításaidat gondolkodás nélkül, összecsapott bokával és szalutálva teljesítő birkanyájnak lenyomni a torkán, hogy fiúk: okos enged, szamár szenved, lécci lécci, nyeljük le nekik. Ne röhögtess, kérlek.

Zavarbaejtő és zavaros ez az egész, Viktor. Úgy érzem, egyre erőltetebb ez az EU démonizálás. Úgy látom, egyre kínosabb kimagyarázni, hogy bár mindent tökéletesen csinálsz, mégis mindig van valami, ami miatt magyarázni kell a bizonyítványt. Határozottan úgy gondolom, egyre nevetségesebb, hogy az amúgy teljesen megalapozott elvárásoknak úgy teszel eleget, hogy óriási engedményeknek állítod be, és egyedül saját nagyvonalúságoddal próbálod palástolni, hogy döcög ez a kurva szekér. Hogy bár egyértelműen nekünk áll a zászló, mégsem áll az annyira. Az van, hogy a végtelenségig nem lehet Brüsszellel, az IMF-el, vagy az éppen szolgálatos kisebbséggel takarózni, miközben a beruházások csökkennek, a külföldi tőke menekül, az ország régiós viszonylatban sereghajtóvá válik, és az istenadta nép nagy része nyomorog.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2013. június 17. 07:30
Még egy kicsi és Gyurcsóra ráfakad az epe.
imres
2013. június 16. 21:57
Azt hiszem, alakul ez. :) Amikor már a ballibáknak csak ennyire telik, akkor nagyon szarul áll a szénájuk. Lesz még rosszabb is nektek, elvtársak! :)
dugonics titusz
2013. június 16. 20:14
KETTŐT bombabiztosan lehet tudni: 1. Angela Merkel, mint a legjobb édesanya védi a nagyon-nagyon hülye gyerekét! Védi ezt a felcsuti gyatra tahót! 2. Ettől a sárga földig lealjasodott gazembertől, legrohadtabb bolseviktól-- 21.századot írunk, benne az unióban-- a földkerekség egyetlen embere se venne használt autót!!!
Kvasztics Fedor
2013. június 16. 20:10
A baloldali idegbajos, se füle, se farka beírások megnyugtatnak. Minél kevesebb a vita jellegű hozzászólás, és minél több az értelmetlen mocskolódás, a témától független orbánozás, annál inkább kitűnik, hogy idegesek, nem látják rózsásnak a jövőt. Érzik, hogy nem nekik áll a zászló. Aki biztos a dolgában, az nem vagdalkozik, hanem értelmesen érvel. Ennek itt a balosok részéről nyoma sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!