Hatástanulmány az hiányzik, mi?

2013. május 13. 19:36

Ma a szürrealitás szele oly mértékben csapott meg, hogy felkavartam egy egész békésen szundikáló gazdasági bizottságot.

2013. május 13. 19:36
Vágó Gábor
Falra ment a parlament

„Ma a szürrealitás szele oly mértékben csapott meg, hogy felkavartam egy egész békésen szundikáló gazdasági bizottságot. Történt ugyanis, hogy az n+1 sorszámú devizahitelesekkel kapcsolatos határozati javaslatomat azzal az érvvel utasította el az NGM ügyeletes menedzserszakállas helyettesalmuftija, hogy NEM MELLÉKELTEM HATÁSVIZSGÁLATOT.

Három teljes éve állandó mulasztásos normasértést követ el az NGM, mert minden előzetes számítás nélkül hoznak törvényeket. Erre olyan ponton kezd velem izmozni, ahol nekem nem is kéne még csak számolnom se, csak felkérnem a kormányt, hogy számoljon.

Erre megkérdeztem a csávót, hogy velem ilyen cinikus vagy mindenkit itt hülyének néz? Majdnem félbeszakadt e miatt az ülés. Tudom, hogy ez nem olyan szexi téma, minthogy minden fideszes asszonyverő, de azért a pofátlanságnak is van határa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GáborGábor
2013. május 14. 11:04
Vágó úr, kicsit több tiszteletet... Ez a csavòzás annyira szanyitiboros...:((( Nehogy már az lmp picit is hajazzon a komcsi/proli/tolvaj/portik/maffiòzò csapatra... Elég egy ilyen csürhe az országba...
kuwiq
2013. május 14. 08:34
Na, megvan miben szakértő Vágó elvtárs: "a pofátlanságnak is van határa". És melyik oldalán tetszik állni? Egyáltalán, látszik még onnan?
hátakkor
2013. május 14. 06:55
A semmit nem vágó Vágóról lehetne egy rövid hatástanulmányt készíteni..
ballada
2013. május 13. 22:48
Erre a cikkre még válaszolni se érdemes ,szegény firkásznak íráskényszere van ,vagy csak egy kis fizetés kiegészítés hiányzott .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!