Bronz Vénusz a megállóban

2013. május 22. 10:08

Az új Bronz Vénusz, Beyoncé Knowles egyszersmind a huszonegyedik század Josephine Bakere, aki banánszoknya helyett akciós bikinialsóval hódítja meg az európai férfiak széles tömegeit.

2013. május 22. 10:08
Uj Péter
NOL

„Korunk olajbarna dívája, az új Bronz Vénusz, Beyoncé Knowles egyszersmind a huszonegyedik század Josephine Bakere, aki banánszoknya helyett akciós bikinialsóval hódítja meg az európai férfiak széles tömegeit. (Egyébként Vona Gábor geopolitikai szaktekintély Lomonoszov Egyetemen tartott előadásából tudjuk, hogy Amerika Európa torzszülöttje, és az újkorban a beteg Európa hódította meg az Újvilágot, hogy enyhítse problémáit, most pedig a beteg Amerika hódítja meg Európát saját válságának enyhítése miatt.)

Ténykérdés, hogy az amerikai import-»szépség« mellett szinte eltörpül a két hazai plakátnő, a szúrós tekintetű Erős Antónia, aki a villanyt égve felejtő energiapocsékolókat fegyelmezi (hogy miért pont ő, nagy talány, hacsak nem egy közepesen erős angol szóvicc a powerrel), illetve az Általános Magyar Menyecske, a közszolgálat jolly jokere, Borbás »Marcsi« Mária, aki éppen a digitális átállást, valamint egy tál popcornt, akarom mondani pattogatott kukit reklámoz országosan, nonprofit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. május 22. 15:43
Péter! Részegen ne! Még te sem. Lécci!
atila68
2013. május 22. 12:31
Péter! A 444 a legjobb példa mekkora nullává lettél. Pedig kedveltelek.
Antigoné
2013. május 22. 12:18
Akinek életnagyságú Bajnai-portré van a konyhájában (ez UP!), az még sok gazemberségre képes. ( Még Beyonceról is firkálhat).
miloka
2013. május 22. 12:18
Újujujj! Nem Tanultad még meg, hogy nem mindegy ki mit reklámoz a plakáton? És a témához kellenek a plakátarcok! Azonban az rád nézve szomorú, hogy te még egy amerikai plakátból is hazai politikai ügyet kreálsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!