Törvényen kívüliek

2013. május 26. 15:34

Bara Józsefet védelemre szegődött emberek ütötték agyon a festői Bács-Kiskun megyében.

2013. május 26. 15:34
Tóth Ákos
Tóth Ákos
NOL

Bara Józsefet védelemre szegődött emberek ütötték agyon a festői Bács-Kiskun megyében, Orgovány közelében, ahol azért mintha meg-megállni látszana az idő, kissé vissza is tekeredni olykor, fura kanyarokat téve. Arrafelé hol agyonlőnek némely személyeket, hol pedig agyonvernek állami szolgálatban lévő köztörvényes bűnözők, sőt, vezető beosztású rendőrök is lehetnek korábbi elítéltek, hiszen a rablóból lesz a legjobb pandúr, na ugye, ha meg kicsusszan pár pofon, oda se neki, és ha kiverik valakinek a szemét, az se baj, biztos megérdemelte, előbb-utóbb előléptetés is jár érte. Jó kis hely az a Bács-Kiskun megye, néha egy-két fegyőr összeáll, félig agyonver egy juhászt, hátha ő lopott el egy traktort, aztán csak úgy, a miheztartás kedvéért még föl is akasztják, úgy faggatják, mert akkor biztos beismeri, hogy igen, ő vitte el a gépet, de ez a beste csak hallgat, és még van pofája leszakadni a kötélről is, biztos sok birkapörköltöt zabált az este, túlsúlyos.

Vicces hely az ilyen, pofonok és sallerek röpködnek, térdek nyomulnak gyomorszájakba, amelyekbe olykor bele-belehalnak némelyek, néha meg csak állkapcsok zúzódnak össze. Szegény jó Balogh József fülöpházi fideszes polgármester, országgyűlési képviselő pedig nyilván mind a mai napig nem érti, hogy mi a fészkes fenétől bicsaklott meg egy kissé az élete, hiszen ő csak elagyabugyálta az asszonyt, ahogy tette mindig is, ez a dolgok rendje, most meg mégis baj lett belőle. Persze ő tehet róla, mert az asszony el tudott még menni a kórházba látleletet fölvetetni, nyilván nagyobbat kellett volna ütnie, akkor esélye sem lett volna rá, és akkor ki sem derül. Nem mintha olyan nagy gond lenne, hogy kiderült, arrafelé, amerre ő vigéckedik, így mennek a dolgok, ez a rendje a világnak, így a legtermészetesebb, az asszony verve jó, a cigány is, a juhász is, a komondorba is bele lehet rúgni, kushadjon már odébb.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. május 27. 12:08
A szemkilövőitek mire szegődtek?
tóth mária
2013. május 26. 17:50
A szerző korábban is írt e témában vagy csak most ébredt fel? uncsi!
szabadhajdu
2013. május 26. 17:36
Gergényi nevelése mind! Ezek még azért szemet nem lövettek ki!
miloka
2013. május 26. 16:52
Ákoska! Mit írtál 2006. őszén a szemkilövetősökről? Arról nem is beszélve, hogy ezek a rendőrök, akik miatt meghalt Bara, tudtunkkal előzeteseben vannak. A hőn imádott Görényidék hány rendőrt vontak felelősségre? Ja leesett az azonosítójuk, hogy az In-Kal-osok is részt vehessenek a a retorzióban. Gyenge vagy mint egy lepkeszellentés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!