Nyílt válaszlevél Tamás Gáspár Miklósnak

2013. május 11. 12:02

Nekem címzett nyílt leveledet megkaptam. Hagyjuk a felesleges udvariaskodást, jólesett.

2013. május 11. 12:02
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Magyar Nemzet

Kedves Gazsi!

Nekem címzett nyílt leveledet megkaptam. Hagyjuk a felesleges udvariaskodást, jólesett. Tanácsodat megfogadtam. Az igazat megvallva, magamtól is eszembe juthatott volna. Sőt, talán eszembe kellett volna, hogy jusson. Akárhogy is, megvolt.

Budapest, 2013. május 10.

Köszönettel: Netuddki

P.S.: Egyebekben szívesen látnálak egy kávéra. Tudod, hol találsz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. május 12. 11:55
Emberségből kitűnő! Na, akkor igy ismét rendben vagyunk. Részemről újból megadtam a fehér lapot, lehet kitölteni. De most már jobban, mint az utóbbi időben, mert...
tango47
2013. május 12. 11:20
Biztosan sokak ismerik a történetet, de azért leírom, mert tanulságos: Egy nagyszerű pedagógus kitalálta egyszer, hogy leíratja diákjaival, hogy melyik tulajdonságát k e d v e l i a tanárnő által kijelölt osztálytársában. Mindenki megírta a kis jellemzást, amelyet a tanárnő a következő órán felolvasott. A diákok ettől fogva másképpen néztek egymásra ( ez tényleg kedvel engem?) és igazi közösséggé vált az osztály. Nem ártana politikai osztályunknak sem egy ilyen osztályfőnöki óra!
Korhely
2013. május 12. 06:55
Szelektíven fogdja meg Viktor TGM tanácsait. Sok millió ember örömére megfogadhatta volna ezt a néhány hónappal ezelőttit is: "Nagyon szépen kérlek, Viktor, menj el! Semmi bajom nincs, csak menj el.Ha nem állítjuk vissza a nép hatalmát, akkor nem lesz demokrácia, nem lesz itt semmi." De azt nem fogadta meg és nem hívta utána TGM-et kávéra. Ki érti ezt? Olyan bizonytalan vagyok...
trespass
2013. május 11. 23:18
Ugye azért még nem muszály szeretnem a köpcös genyát? Hannibalnak is voltak emberi megnyilvánulásai...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!