Az új Torgyán

2013. május 21. 13:33

Amikor a közéletben a hatalom nem fordít hátat rokonoknak, barátoknak, támogatóknak, egyben szembekerül mindenki más szabadságával.

2013. május 21. 13:33
Nagy N. Péter
NOL

„Világokkal haladja meg a második Orbán-ciklus mentalitása az elsőét, amelyben Torgyán József még egy »valóságos légügyi dinasztia« érettségi vizsgával rendelkező 26 éves lánygyermekét küldte a Malév felügyelőbizottságába. A dinasztiába tartozott Torgyán is. Ez a mozzanat még nem idegen a jelentől, hanem azonban akkor a vidékfejlesztő miniszter embere, Kávássy Sándor ideológiával koronázta meg a csalást, mondván, ősi magyar nemesi hagyomány a hozzátartozókról való gondoskodás. Orbán Viktor már polgáriasan gondolkodik, csak épp a támogatóknak nem fordít hátat, indokolta az országon végigsöprő intézményesített trafikbezsebelés nyilvánvaló politikai összefüggéseit.

Pedig hátat fordítást senki nem kér számon, csak szembenézést. Ha tiéd volt a legjobb pályázat, senki el nem veheti tőled a győzelmet – ezt lehetne ígérni tisztességgel az embereiknek.

Európa, ahol hanyatlik állítólag a család, ezen az alapon tárgyalja a szerződéseket, és valóban, nem vérségi és politikai rokonság szabja a megállapodás feltételeit. Kivétel erősítheti a szabályt, mert van szabály. Ezen az alapon nem ártana, ha nálunk is hanyatlana család, barátság egyaránt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. május 21. 18:51
Ezt egy NOL-os írja?Hogy le nem szakad az ég!! Nagy N Péter,igen súlyos betegség az EMLÉKEZETKIESÉS! Mit kiesés,ez már kóma.
atila68
2013. május 21. 18:38
Így lehúzni más a bevezető mondatban a Gyurcsány Bajnai kormányokat, ráadásul a Népszabadságban... Nem semmi!
ottapont
2013. május 21. 16:55
Régi mese, de igaz, hogy csak az ellen oldal lobbija okoz viszketést és vált ki vakarózást.
miloka
2013. május 21. 16:54
"Aki a szociális rendszert akarja csonkítani, a demokráciával is kénytelen lesz ezt tenni. " Ezt az összefüggést meg hogy logikázta ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!