ByeAlex tizedik helye maga a mámor

2013. május 19. 17:25

Ez a valószínűtlenül fura figura karrierje egyetlen szimplifikált, lazán elővezetett dalával bemutatott a komplett magyar könnyűzenének.

2013. május 19. 17:25
Murányi András
Népszabadság

„S hát azért akadtak szép pillanatai is ennek malmői szombat estének; speciel ByeAlex tizedik helye maga a mámor, hiszen ez a valószínűtlenül fura figura karrierje egyetlen szimplifikált, lazán elővezetett dalával bemutatott a komplett magyar könnyűzenének és a mindenre rágörcsölő celebvilágnak. Röhögjünk együtt, kedves olvasók, s gondoljunk arra, hány hazai bulvársztár fejtette ki abbéli véleményét az Eurovízió Dalfesztivál egyébként kétségkívül műsornak látszó MTV-s selejtezője után (A dal), hogy tudniillik mekkora lúzer ez a Bye Alex, akivel majd felmossák a padlót Svédbe'.

Úgy fest, mehetünk a picsába az összes sztenderdizált négy negyedünkkel és a folyamatmenedzsment szintjén kezelt projektünkkel – lásd az elmúlt évek kísérletei –, az egyéniség ezek szerint akkor is jobban bejön, ha a produkció nem terjeszkedik tovább két akkordnál (se), továbbá a hülyegyerek-szemüvegen meg a gyerekcsináló sapkán.

Ez volt jó az Eurovízióban meg Gundel Takács Gábor, aki szokásos professzionális közvetítése alatt megengedett néhány finom poént, így a gyönyörű (lábú) fehérorosz művésznő dala végén, amikor is azt kérdezte: »Na, hogy tetszett... A nóta?« Egyebekben pedig jó tudni, hogy Szabó Zsófi színésznő, aki korábbi beszámolók szerint kisírt szemekkel bújt ágyba ByeAlex selejtezőbeli sikere miatt, ezúttal trendin gratulál a fiatalember teljesítményéhez. Felkészül: Rubint Réka és Schobert Norbert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. május 22. 15:58
Öööö, ez az Alex férfi?
Igazmondó1
2013. május 21. 07:30
Majd akkor fogtok koppanni, amikor Schobert Norbi és Rubint Réka lájkolóinak a száma is eléri a 100 milliót (ahányan Byealexet látták), mert ha ilyen ütemben növekszik a számuk, már nem sok kell hozzá. Norbi, áruld el a te titkodat, hogyan tudtad elérni, hogy naponta újabb ezrekkel nő a lájkolóid száma! Nem becsületes úton, annyi szent.
nimród
2013. május 20. 16:49
Nagyon elgondolkodtató, és örvendetes a németektől kapott 12 szavazat. Ennyire tetszett nekik Alex és a produkciója? Bizonyára tetszett. De csak ez volna a 12 szavazat oka? Kétlem. De akkor mi még? Nem lehet, hogy a német átlagember nem Konrád György és társai, illetve a jelenlegi magyar kormánypolitikát és Magyarországot támadó, balliberális értelmisége szavára hallgat? Hanem éppen ellenkezőleg, azt mondja: ha ti támadjátok a magyarokat, akkor mi csak azért is magyar versenyzőre szavazunk? (Ezt elég valószínűnek tartom.) De mi van az osztrákokkal? Ők nagyjából egy húron pendülnek a németekkel. Ők sem nagyon szeretik a saját ballib értelmiségüket. Viszont nem adtak egy szavazatot sem Alexre. Rejtély.
táltos
2013. május 20. 15:28
Az alkohol szabadságáról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!