Nem kellene jó példával elöl járni?

2013. május 29. 07:26

Mondjuk meneszteni Balogh Józsefet a törvényhozásból? Éppenséggel magától is vehette volna a kalapját! Nemde?

2013. május 29. 07:26
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Ma Kecskeméten képeztük aktivistáinkat. S ha már Kecskemét, apropó: nem mentünk el szó nélkül a »vak komondoros« ügye mellett. Remek, hogy a Fidesz mindent megígér, ha a családon belüli erőszak következményeit foglalja törvénybe, de nem kellene jó példával elöljárni például ebben az esetben? Mondjuk meneszteni Balogh Józsefet a törvényhozásból? Éppenséggel magától is vehette volna a kalapját! Nemde?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. május 29. 12:06
Attis nálatok ez a becsület dolga volt, amikor a Cusi ügy kipattan mindannyian vettétek a kalapotokat és tovább álltatok egy másik helyre ahol lehetett még kárt okozni. Hümm?
OberEnnsinnen
2013. május 29. 11:35
Járhatnál gyakrabban igazi vidéki lakodalmakban. Sok mindent jobban átlátnál. Akár, még jobb politikus is lehetnél. Egyébként: bármikor Kecskemét környékén jársz, a "vak komondor" mindig jusson eszedbe. Nehogy megfeledkezz róla! Már ha úgyis arra jártál. Spontán. Attila! Irtó gyengék vagytok. Ti vagytok az egydimenziós emberek.
Charlie Chan
2013. május 29. 10:00
De kéne, Attila. Első lépesben feloszlatni az MSZP-t, majd bocsánatot kérni mindenért, amit a Párt és elődei tettek az ország és egyes emberek ellen. Utána lehet majd másokon számon kérni dolgokat.
kuwiq
2013. május 29. 09:45
Aki miniszterelnöki álmokat dédelget, az nem áll le kekeckedni. Ha ilyenje van, akkor is rábízza valamelyik fullajtárra, nem rontja vele a saját imázsát. Gondolom, a "szakértők" tanácsát követi, mint böszme az öszödi beszéd nyilvánosságra hozatalakor. Mesterházy elvtárs, elárulok egy titkot, amelyik, úgy látszik, Kádárral a sírba szált: a "szakértő elvtársak" nem igazi szakértők, hanem propagandisták! Az igazi szakembereket a nem szimpatizáns pártonkívüliek között találod meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!