Kedves Nép!

2013. május 24. 08:18

Kormányozni nem tudunk, innentől kóruspróbákat tartunk, és rendezvényszervezéssel fogunk foglalkozni.

2013. május 24. 08:18
Konok Péter

„Van itt minden, kérem, mint a vurstliban: a dallamok időnként olyanok, mint amikor Szintetizátoros Pityu LGT-t játszik a Kisrablóban, de van népdalutánzat, gyermekkórus, vannak túlmozgásos megasztárok is – és megkapjuk végül az EMMI üzenetét, ami, ha jól értelmezem, a következő: menjünk ki jó sokan hajnalban egy harmatos rétre, keressünk egy barackfát, vegyük le a cipőnket, és körbeállva, egymás lábára lépve lüktessünk együtt a Föld szívével (tetszünk emlékezni? »Dobban a Föld szíve, ébred a nép/ Új utat érez a lába, ha lép«). Addig sem idegeskedünk a csökkenő rezsik emelkedő költségei miatt.

Nem akarok demagóg lenni, hogy rákérdezzek, erre a marhaságra ugye jut pénz, miközben Magyarországon rekordokat dönt, teszem azt, az éhező gyermekek száma, de azért rákérdeznék, hogy miért van az, hogy erre a marhaságra jut pénz, miközben Magyarországon rekordokat dönt, teszem azt, az éhező gyermekek száma? Látok itt egy fordított arányosságot: miközben minden más egyre kevesebb, meredeken felszökik az össznépi nóták, debreceni himnuszok, CBA-indulók és zenés-táncos állami párkereső bálok száma; talán lehetne ilyen pólókat is nyomni, hogy »Emberi erőforrás termelésére partnert keresek, lehetőleg biztos, trafikos egzisztenciával«, mégis kevésbé ciki, mint hogy »Keresztény nők a Femen ellen«. Aztán hajrá, termeljünk kis erőforrásokat ott a barackfa alatt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
racer
2013. május 24. 17:37
Ismét a hülye, trágár apuka tirádái.....
geraz51
2013. május 24. 11:20
Kedves nép!Újságot írni nem tudunk de a külföldi pénzeket megszolgáljuk,a gyűlölet és a megosztás elvét éltben tartjuk.Bármilyen rendelkezést hoz a kormány azt a legordenárébb módon kritizáljuk sőt hülyeségnek tartjuk.Mindenkinek aki nem a mi nótánkat fújja annak kutakodunk a múltjában és ellehetetlenítjük.2-3 millió embert sértegetünk és nézünk hülyének mert nem a balliberális oldalra szavaztak.Az,hogy nagyrészt ők dolgoznak és viszik a hátukon az országot az minket nem érdekel,mert mi a pénzt külföldi elvbarátainktól kapjuk.A HVG szerkesztősége.
atila68
2013. május 24. 10:41
Hát már mindenkit beebgednek a hvg.hu oldalra is? Lassan tényleg nem marad mérvadó ellenzéki felület a neten.
silvester
2013. május 24. 10:15
Gordokás már van,brácsás is,de hiányzik a prímás.Mesemondó házi lenne az?Á dehogy,Ő lesz a szóló táncos-bikincsunáj szerepében.De még is ki lesz a prímás.Legyen e szerző a szőr már megvan,csak a vonó hiányzik.Az elvonó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!