Mesterházy-Bajnai – Egy kényszerházasság margójára

2013. május 02. 19:32

Akárcsak a földigiliszták eső után, úgy másznak elő a régi garnitúra prominensei, akiket most Bajnai lobogója alatt próbálnak újként eladni.

2013. május 02. 19:32
Jurenkó Ferenc
Jobbegyenes

A megújulásra teljesen képtelen MSZP-ben szintén belátták, egymagukban Mesterházyval 2014-ben labdába sem fognak rúgni. Számtalan időközi választáson megmérették magukat, ahol aztán a legtöbb esetben akkora pofonokat kaptak, amiket még Bolgár György is alig tudott kimagyarázni az ATV-ben.

De mit kínál az új szövetség? Van egy Walisszos, Hajdú-Bétes Bajnai, egy csapat szakadár LMP-s és néhány más gittegylet. Továbbá ott van még a súlytalan Mesterházy és az MSZP, Kis Péterrel, Szekeressel és társaival. Akárcsak a földigiliszták eső után, úgy másznak elő a régi garnitúra prominensei, akiket most Bajnai lobogója alatt próbálnak újként eladni. Bármennyire is szeretnének lemezt váltani, a recsegő hangszórókból mindig valamelyik régi szocialista mozgalmi nóta csendül fel.

A választásokig persze még sok idő van. Jelenleg az is nyitott kérdés, hogy a két politikus közül ki fogja megkaparintani a karmesteri pálcát, és a győztes kiket fog majd elővarázsolni a vörös cilinderből. Ezeket a dolgokat azonban nem Budapesten, hanem úgyis Washingtonban és Brüsszelben döntik majd el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Doromb13
2013. május 03. 09:30
"Előmásznak a földigiliszták",mondják a svábbogarak,akiknak 3 év is elég volt ahhoz(persze,az előtte levő 12-vel együtt),hogy totálisan felfalják az országot,és fertőzéssel fenyegessék Európát! Több intelligenciát,kevesebb elfogultságot és bigottságot,több józan észt - kedves embertársaim!
magnamater
2013. május 03. 08:28
Washingtonban nem vették észre,Bajnai libaszaros, de itthon erősen bűzlik, szavazni meg mégis az itthoniak fognak.
Leszart Rittberger
2013. május 02. 22:12
Ferenc megint előjött a tarcsi miniszterelnök Bokrossal. Ezt a Bokrost olyan sokan akarják miniszterelnöknek-már persze a választókon kívül, de nem tudom azt sem, hogy mennyire gondolja a Bajuszt komolyan Ferenc, mert amikor meg komolyan keresett 1 lehetséges utódot, akkor Glatz Feri jutott az eszébe, meg a Gazdaságkutatós. Meg a Libás.
angussheen
2013. május 02. 21:33
A földigiliszta hasonlat tetszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!