Orbán és az odúba huhogás

2013. május 03. 07:23

Legyen itt csendőrőrs, sortűz és Dunába lövés. Az ellenzék huhogjon odúba, mint '44-ben.

2013. május 03. 07:23
Dési János
Dési János
Népszava

„A fák gondosan felhasogatva. A környezetvédők kussolnak, a Liszt Ferenc tér és a Nagymező utca fáit hősiesen védelmező Illés Zoltán, aki immár hivatalt is kapott, lapít. Csak nehogy feltűnjön valakinek, hogy ő most nem védi a fákat és bokrokat. Védjék meg azok magukat.

És különben is. A fák eltakarják a vezér magas homlokát, amely csak olyankor fölhősödik el, ha az ellen, különösen balról, a hazára tör.

A Békemenet követeli, hogy minden fát, bokrot, cserjét ki kell irtani, amelyik nem engedi, hogy teljes fényességében csodálhassuk a kedves vezető bölcsességét. A nemzeti együttműködés rendszere nem tűri a növényeket e szakrális helyen. Nem engedjük, hogy a komcsik kicsavarják a cigaretta-csikket és a dohányt a kezünkből.

Legyen itt csendőrőrs, sortűz és Dunába lövés. Az ellenzék huhogjon odúba, mint '44-ben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2013. május 03. 15:55
Te is Isten ajándéka vagy Dési. Menj békével!
justiceforhungary
2013. május 03. 14:44
''Legyen itt csendőrőrs, sortűz és Dunába lövés. Az ellenzék huhogjon odúba, mint '44-ben.”'' Az antiszemitizmus szítását is büntetni kell.
Soma
2013. május 03. 13:15
Janó! Te az egyike vagy azoknak, akiknek hatására minden Fidesszel szembeni kritikámat elfojtok! Sok ilyet, mint Te!
atila68
2013. május 03. 12:46
Mivel is kezdi Dési a cikkét? "A fejlődés áldozatokkal jár. Hát még a visszafejlődés. " Drága Dési úr! Ezzel csak messzemenően egyetérteni tudok. Mióta nincs önöknél (nepszava.hu) senki aki betöltené a felelős főszerkesztő funkcióját, minden nappal meggyőznek kijelentése igazáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!