Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Elválasztó párválasztó

2013. május 28. 10:58

A kormány nem segít a – becslések szerint – több tízezer fiatal magyar melegnek vagy leszbikusnak, akiknek titkolózva kell létezniük.

2013. május 28. 10:58
Captain
Papírhajó

„Az, hogy a kormány nagyon nem vágja, mi megy a valóságban, elég nyilvánvaló. Ezekkel az erőltetett, izzadságszagú programokkal nem fogják megfogni a fiatalokat, akiknek a legnagyobb problémájuk egyébként sem az, hogy nem találnak megfelelő párt maguknak (tizenévesen, könyörgöm!). A fiataloknak ebben a korban sokkal inkább arra van szükségük, hogy minden támogatást megkapjanak a saját egyedi személyiségük kitejesedéséhez. Magyarországon az oktatási rendszer és az ifjúságpolitika sajnos nem képes betölteni ezt a célt.

Ezt mi sem mutatja jobban, hogy míg a kormányzat azon aggódik, hogy tinédzserek nem találnak megfelelő párkapcsolatot (…), fel sem merül benne, hogy valamilyen módon segítő kezet nyújtson annak a – becslések szerint – több tízezer fiatal magyar melegnek vagy leszbikusnak, akiknek titkolózva kell létezniük. Magyarországon már sokkal jobb meleg tininek lenni, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt, de még mindig rengetegen szenvednek a megkülönböztetés, az iskolai verbális és fizikai erőszak, a kirekesztő otthoni körülmények miatt. Értük mit fog tenni a magyar kormány?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2013. május 28. 17:24
De hülye vagy komám, mint az a csókolózó két nő tegnap a placcon.
leech
2013. május 28. 15:03
" a kormányzat azon aggódik, hogy tinédzserek nem találnak megfelelő párkapcsolatot (…), fel sem merül benne, hogy valamilyen módon segítő kezet nyújtson annak a – becslések szerint – több tízezer fiatal magyar melegnek vagy leszbikusnak, akiknek titkolózva kell létezniük" Itt milyen segítő kézre gondolt ez a pöcs , talán a kormány szervezzen nektek ingyenes burnyákpartikat, vagy milliárdokkal tolja meg a homoszopszuálisokat , hogy újítsanak maguknak prostit ? Vagy talán személyesen könnyitsen rajtatok a kormány ? Amikor a tangás seggeteket rázzátok a közterületeken, az milyen titkolózás ? Inkább éld az életed szerényen és kussolj !
kamasuka
2013. május 28. 15:01
Jaj, nem segít? OMG! (idióták)
bigyomail
2013. május 28. 14:22
Már eleve nem normális, hogy valaki annyira államhívő legyen, hogy még a saját párválasztását is az államra akarja rábízni, mert azt hiszi, hogy annyira életképtelen, hogy állam nélkül, önállóan élni sem tud. Az meg a csúcs, hogy ezek után valaki azt kifogásolja, hogy őt meg kizárták ebből a fantasztikus elvtársi közösségből, ahol a párttitkár elvtárs segít barátnőt, barátot találni. Örülj neki, hogy titeket legalább annyira életképesnek tekintenek, hogy nem akarnak helyettetek párt találni! Minket heterókat még ennyire sem tartanak képesnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!