Őszöd-gate: Gyurcsány halott, de élvezi

2013. május 29. 10:48

Az őszöd-gate azonban tartogathat még néhány meglepetést. Eduardo Rózsa-Flores személye miatt.

2013. május 29. 10:48
Boris Vian
Tutiblog
„Az öszöd-gate azonban tartogathat még néhány meglepetést. Eduardo Rózsa-Flores személye miatt. Ugyanis valakinek biztos eszébe jut majd, hogy Eduardo 2006-tól Jobbik lakossági fórumokon is fellépett. Sőt, az emlékezetes Chico filmben is megvallott zsidó identitása ellenére igen furcsa kapcsolatokat ápolt iszlamista szervezetekkel, amiről horvát lapok, illetve a magyar hitgyülis ATV is összeesküvés-elméleteket gyártott. 

Mindenesetre furcsa alak volt Eduardo Rózsa-Flores. Egykor baloldai aktivista, kádárista ügynök, majd Che Guevara-mániás költő, legvégül a délszláv háborúban a szélsőjobb számára is hőssé váló forradalmár. A MIÉP, illetve a Jobbik tábor számára egyébként Toroczkai László, a Jobbikkal szövetséges Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke csinált példaképet Floresből, mikor a délszláv háborúban Eduardo hőstetteiről tudósított a Magyar Fórumban, majd a marginális Magyar Jelenben. És ugye végül agyonlőtték szegényt, állam elleni szervezkedés vélt, vagy valós vádjával Bolíviában. Szóval tartogat még meglepetéseket a sztori.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. május 29. 12:43
"Boris Vian" K. Szerző! Tudom, régóta megvan, de nem ciki ez a név? Pláne egy ilyen beállítottságú személynek, mint Ön. Az igazi Boris Vian "köpött a sírotokra". Az Önére is...
Berecskereki
2013. május 29. 12:28
Lúbab! Szépanyám mondotta, ha valami nagyon fel volt fújva; Lúbab fiam az egész, ne foglalkozzál vele. No ez a téma is ilyen. Lúbab. Egy kétségbeesett sakkjátékos megkísérel egyetlen paraszttal sakkot adni. Ennyi és nem több. Lehet találgatni, hogy ki a játékos és ki a paraszt, netán mindkettő egy és ugyanaz. :-)
pikkpakk
2013. május 29. 11:23
ezek a tutiblogos fidesznyikek miért nem vállalják arcal és névvel ? mitől félnek ? vagy az a gond ,hogy ollan szípek mint eduardóflores menyasszonya ? és azzé ?
kuwiq
2013. május 29. 10:58
A Szászvári Linda interjúból az derül ki, hogy a Bálint gyerek hazudott. A kijelentéseire alapozott minden spekulációt el lehet felejteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!