Vége az őszödi rejtélynek – Megszólal a koronatanú

2013. május 22. 17:41

A koronatanúnál először telefonon puhatolóztunk: hajlandó lenne-e beszélni Őszödről.

2013. május 22. 17:41
Bódis András
Heti Válasz

„Másfél hónapja Gyurcsány Ferenc egyértelművé tette: az őszödi beszéd kiszivárogtatása ügyében közel jár a »végső bizonysághoz«. A volt miniszterelnök bejelentése mögött új fejleményeket sejtettünk, így nyomozni kezdtünk.

Az elmúlt hetekben a Heti Válasz közel tucatnyi baloldali politikushoz jutott el; mindegyikük érzékeltette, hogy robbanás várható. Sejtelmesen ismételgették a már eddig is ismert tényeket: az biztos, hogy két hangfelvételt őriztek az MSZP-frakció 2006. május 26-i zárt frakcióüléséről - az egyik Gál J. Zoltán miniszterelnöki kabinetfőnöknél, a másik Butor Klára pártigazgatónál volt -, a kiszivárogtatókat tehát a párton belül kell keresni. Egyik forrásunk azonban megemlítette: van valaki, aki 2006 nyarán jelen volt abban a lakásban, ahol vezető MSZP-s politikusok »idegenek kezére adták« az őszödi beszédet. A koronatanúnál először telefonon puhatolóztunk: hajlandó lenne-e beszélni Őszödről. Meglepetésünkre nem akart „névtelenséget kérő" forrás maradni, hanem vállalkozott az interjúra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kommenter
2013. május 23. 09:43
idióta jobbos körökben még mindig gyurcsány és öszöd a téma? szánalmas...
Secnir
2013. május 23. 08:58
" Sejtelmesen ismételgették a már eddig is ismert tényeket: az biztos, hogy két hangfelvételt őriztek az MSZP-frakció 2006. május 26-i zárt frakcióüléséről " barmok. a felvétel (ha valaki végighallgatta) minőségi technikával készült, a hangosító berendezésekre csatolva. nem zsebbe dugott mp3-felvevő, vagy mobil vagy diktafon volt, hanem egy -valóban- minőségi eszköz. azt kezelte valaki, akár több példányban le is másolhatta. nem hiszem el, hogy az mszp-s küldöttek első dolga leellenőrizni a kihangosítást, hogy melyik kábel hová megy és melyik eszköz micsoda. felteszem, nem is értettek annyira hozzá. simán el tudom képzelni, hogy az egyik technikus saját szakállára gyűjtögette a felvételeket "egyszer valamire majd jó lesz" felkiáltással. vagy esetleg (és ez már a konteók netovábbja) a technikus NEM mszp-s volt, hanem egy másik párt szavazója, aki fogta és elküldte a kedvenc pártjának központjába. akkor miért beszélgetünk szivárogtatókról? lehet, hogy gyf és a 7iválasz is lukra futott...
hátakkor
2013. május 23. 08:07
Imre - Fletótól is tudjuk - rossz minőségű ember.
Peter8811
2013. május 23. 08:05
Az Öszödi beszéd kiszivárogtatásának igaz története: A Koronatanú igaz vallomása alapján Éppen Tóásó Utód házában, tartozkodtunk még mind ketten ágyban voltunk konspiráció céljábólból, Én az Utód ágyában, Utód meg az én ágyamban, de csak kizárolag az ellenség félrevezetése miatt, koholt pártutasítás alapján. Ekkor beállított az MSZP vezérkarából Jenő, Pista meg Klára, akinek mozgalmi fedőneve Ottó, Tóth Ottó 3 fős volt a Böszmei követség. Hallotam amint lejátszák az öszödi beszédet kétszer is, Utód előbb tért magához mint én, de Utobb én is magamhoz tértem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!