Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Elutasítjuk a Balogh Józsefet érő méltatlan és aljas lejárató kampányt!

2013. május 02. 08:30

Blogunk visszautasítja azt a lejárató kampányt, amely Balogh József a nemzet szolgálatában eddig eltöltött több mint húsz évét, valamint családi életét kívánja politikai okokból gátlástalan módon támadni.

2013. május 02. 08:30
Az igazi Balogh József
Az igazi Balogh József

„Blogunk visszautasítja azt a Balogh Józsefet személyében és emberi méltóságában alantas módon támadó, a balliberális oldalhoz kötődő médiában indított lejárató kampányt, amely a felső-Kiskunság országgyűlési képviselőjének becsületébe gázolva a közéletben, a nemzet szolgálatában eddig eltöltött több mint húsz évét, valamint családi életét kívánja politikai okokból gátlástalan módon támadni.

Ahogy azt Fülöpházán és szerte a felső-Kiskunságban Balogh Józsefet jól ismerők pontosan tudják, családapaként hat gyermeket nevelt fel, akik eddig kilenc unokával ajándékozták meg és rövidesen érkezik tízedik kisunokája.

Születése óta Fülöpházán él, mely település számára az otthont, a családot, a múlt és a jövendő tiszteletét jelenti. A rendszerváltás óta vesz részt a közéletben, 1998 óta a felső-Kiskunság egyéniben megválasztott országgyűlési képviselője. Politikai pályafutása alatt minden esetben a bizalmukkal őt megtisztelő választópolgárok döntése juttatta különböző felelős tisztségekbe. Az őt születése óta ismerő fülöpházi polgárok eddigi munkája alapján és személye ismeretében 2010-ben megtiszteltek bizalmukkal és polgármesterré választották.

E folyamatban lévő és politikai okokból nagy visszhangot kiváltó ügyben Balogh József személyén keresztül a balliberális média gyűlöletkampányának eszközeként valójában az országgyűlési egyéni választókerületében, illetve otthonában, Fülöpházán az általa elért eredményeket igyekeznek támadni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
párizsi
2013. május 02. 15:12
Azért van még ember, aki megvédi ezt a vadállatot? Bravó FIDESZ!
Menetekel
2013. május 02. 11:58
Jáj, hát mindkét feleségedet is befűzték a balosok? Mostmár látom az igazságot. Te asszonyverő szar, részeges, gyáva pöcs.
szalámis hegedű
2013. május 02. 11:58
Balogh úr, ha kérhetném, akkor vágja már pofán, úgy fideszesen nemezis feleségét is. Mert megérdemli.
Soma
2013. május 02. 11:50
A pénz, a hatalom, a szerzés ösztöne sok embert próbára tesz. Van, aki a Mammon és a gőg rabja lesz, eszébe sem jut, hogy az ő "luxusán" kívül vannak más értékmérők is. A politika művelői hajlamosak megfeledkezni mindenről, ami az emberi méltóságot illeti. (Sajnos, nem csak ők). A termékbemutatónál maradva: Vannak emberek, akik abból élnek, hogy "behálóznak" másokat, olyan embereket, akik sohasem gondolják végig, hogy mit hallanak, mit látnak. /Tipikus áldozati státusz, mint ahogyan tipikus az is, hogy valaki hagyja magát folyamatosan bántalmazni/. Ma, amikor mindenkinek demokratikus joga /ha sok pénze van/mások egészségét, életét , vagyonkáját veszélyeztetni, ha abból nagy haszon van és a "kör" így fogadja be, nincs mit csodálkozni azon, hogy bizonyos emberek mindenkin átgázolhatnak. Bizonyos emberek meg a kezük alá játszanak. Társadalmi szinten elfogadott a nyuggerezés, a hülye műsor, a gagyi média és a gagyi /csak a milliárdosokra és a rablókra vonatkozó/ jogvédelem, tehát a normális, az előremutató emberi cselekvés diszkriminációja. Addig az ilyen ügyekkel foglalkozni sem kell, mert nem több, mint gumicsont a másik sehová sem vezető gumicsonttal szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!