Ahogy én látom az „Adj gázt!” ügyet

2013. április 11. 07:17

Aki a cionizmus hódító törekvései ellen küzdeni akar, annak észnél kell lennie. Aki csak kocsmai szinten tudja műveli, az sajnos éppen nekik dolgozik.

2013. április 11. 07:17
Vona Gábor
Facebook
„Az elmúlt napok komoly botrányává dagadt a Nemzeti Érzelmű Motorosok tervezett felvonulása. Az esettel nekem két problémám van. Az egyik a motorosok névválasztása, a másik az orbáni reakció. Nézzük akkor röviden mind a kettőt.

A névválasztás sajnos nem humoros, hanem annyira ízléstelen, hogy azt felesleges mentegetni, védeni, még akkor is, ha tényleg nem volt benne rossz szándék. Az a baj, hogy egyszerűen védhetetlen. Ez pedig kétféle káros hatással jár. Egyrészt ezzel a stílustalanul alacsony szinttel csupán lejáratja, kompromittálja a cionizmus világuralmi és magyarországi törekvései ellen folyó valódi küzdelmet, másrészt azoknak a malmára a hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetőséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást és fajgyűlöletet kiáltsanak. Azoknak a malmára, akik minden egyes megszólalást - amely nevén nevezi Izraelt és a zsidóság világuralmi törekvéseit - azonnal bunkó, agresszív és gyűlölködő törekvésnek titulálnak. Úgy kellett nekik ez a névválasztás, mint egy falat kenyér. Engem senki sem vádolhat azzal, hogy ha kellett, nem álltam ki ebben a kérdésben és nem voltam egyértelmű. Nekem ez a kérdés sem tabu, gondoljon mindenki a nagykövetnek írt levelemre. De egyet jó lenne végre megérteni. Aki a cionizmus hódító törekvései ellen küzdeni akar, annak észnél kell lennie. Aki csak kocsmai szinten tudja műveli, az sajnos éppen nekik dolgozik, ha tud róla, ha nem, ha akarja, ha nem. Ezzel pedig pont az ellenkező hatást éri el, pont őket segíti,
mert alapot teremt a számukra, hogy a jogos felvetéseket félresöpörve rémüldözzenek, háborogjanak és elleplezzék a lényegi kérdéseket.

Most nézzük a másik kérdést, az orbáni felvetést a menet betiltására. Ez a karakánság akár szimpatikus is lehetne egy magyar kormányfő részéről, de jellemző módon általában csak ebben a témában szokott megjelenni. Az pedig, hogy egy-egy tüntetést, amihez elvileg mindenkinek joga van, a kormányfő így letilt, elég baljós jövőképet fest.

De nem csak a problémákat akarom feszegetni. Van javaslatom is. ifj. Hegedűs Loránt május 4-én szervez egy tüntetést arra napra, amikor a Zsidó Világkongresszus megkezdi magyarországi ülését, melyre természetesen Orbán Viktor is ellátogat. A református egyház egyik vezető testülete máris azt kéri a kormányfőtől, hogy ezt is tiltsa be. Na, itt a lehetőség az értelmes tiltakozásra! Itt ugyanis semmi, de semmi olyan nincs, amelyre hivatkozva meg lehetne akadályozni a demonstrációt. Ez a tüntetés ugyanis egy valódi problémáról szól. Ki kell fejezni, hogy nem hagyjuk magunkat provokálni, nem hagyjuk, hogy hülyének nézzenek bennünket, de azt sem, hogy elfoglalják a hazánkat. Itt kell keménynek és egyértelműnek lenni. Mert itt igazunk van. Ezen kell ott lenni. Én ott leszek. Ha betiltják, ha nem.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2013. április 11. 12:54
Gabika és Lórika a véresszájú pofázásukkal az általuk állítólag elítélt Izraelt segítik. Aki ezt nem látja be, sajnálom.
Bro222
2013. április 11. 12:04
Nekem csak egy kérdésem van az állandó rettegőkhöz: Ha Magyarországon állandó a "náci" veszély akkor mért itt tartják meg Zsidó Világkongresszust? Vagy akkor még sincs akkora veszély?
tarackos
2013. április 11. 09:29
Úgy tűnik Gabi a lényeg nem változik, zsidózni neccesse est. Csak az eszköz. Minél sunyibb annál jobb mert kevésbé feltűnő. Eszem péróm megáll, sunyítani, nem vállalni fel az olyan ratyis...
Viktus
2013. április 11. 09:07
Mondjuk érdekes ez tavaly miért nem volt botrány? :) Egyébként érdekelne, hogyan tanul egy zsidó vezetni. :P A gáz adás semmilyen formában nem használható. :P Vona meg megint csak bolondot csinál magából ... "cionizmus hódító törekvései ellen küzdeni " most ő magyar vagy palesztin?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!