Katasztrófa Máté

2013. április 10. 07:30

Kocsis Máté marhaságot erőltet. Persze, aki kieszelte az ő „gondolatát”, pontosan tudja, mi a rendeleti kormányzás. Sőt, Kocsis is megláthatja jövő tavasszal.

2013. április 10. 07:30
Veress Jenő
Népszava
„De e fiatalembernek fogalma sincs, hogy katasztrófahelyzet mint olyan, nincsen. Vannak úgynevezett minősített időszakok, azonban azt előzőleg(!) ki kell hirdetni... (Megnéztem a katasztrófababusgatók honlapját, de ott - Uram, irgalmazz! - még az Alkotmányra hivatkoznak. Node tudjuk: dr. Bakondi Tél (Forradalmi Utónévkönyv 2012.) tábornok sosem volt a spiccen...) 

Ilyen esetben rendeleti kormányzás lép életbe. Ami szinte statárium.
Ezt pedig sem a méltán népszerű belügyminiszter, sem a minden-miniszter, Orbán nem kezdeményezte - hisz utólag csak pár szélfútta hópihe vidám kalandozásáról van szó a bugris autósok között, ugyebár. 
Máté tehát marhaságot erőltet. Persze, aki kieszelte az ő »gondolatát«, pontosan tudja, mi a rendeleti kormányzás. Sőt, Kocsis is megláthatja jövő tavasszal. 
Rólunk nem is beszélve...”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. április 10. 20:22
Te Jenő! Van aki marhaságot beszél, te meg írsz róla. Különbség semmi.
Soma
2013. április 10. 12:12
" Ami szinte statárium." --- Te meg szinte hülye.
slomovicz
2013. április 10. 12:04
Elvtársak! Ez a következő propagandatéma! Tessék csak minden sajtóterméken keresztűl nyomatni. Ugyan hülyeség, de hátha vevök rá- a szavazók. " Orbán már annyira akarja a hatalmat , hogy előrehozott választások lesznek." Hol? Hát Bulgáriában. :-) Amint már néhányszor leirtam, a mi balliberális nomenklatúránk ELMEBETEG lett a hatalom hiányától. Nincs ki a négy kerekük. :-)
puszika
2013. április 10. 11:56
Nagyon kétségbe lehetsz esve Veress Jenő! Megnyugtatlak,lesz ez még rosszabb is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!