Méltóság

2013. április 13. 09:37

Szerény, jó humorú, jólelkű hölgy volt Szalai Annamária, akiről a legkevésbé azt feltételezi az ember, hogy küldetésének a sajtószabadság eltiprását tekinti.

2013. április 13. 09:37
Szerető Szabolcs
MNO

„Ha van szereplője a magyar közéletnek, akinek személyisége, fellépése köszönőviszonyban sincs azzal a képpel, amelyet a nyilvánosságban festettek róla, akkor ő a hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária.

Erről a kevés személyes találkozónkon is meggyőződhettem. Néhány közösen tartott fórumon, egy-két házibulin. Szerény, jó humorú, jólelkű hölgy volt Szalai Annamária, akiről a legkevésbé azt feltételezi az ember, hogy küldetésének a sajtószabadság eltiprását tekinti, műsorokat, újságcikkeket cenzúráz, reggelente kommentelők vérét issza. Pedig egészen kis túlzással így ábrázolták őt attól a pillanattól, hogy kiderült, ő lesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és a Médiatanács vezetője, egészen a haláláig. Örökös médiacárnő – hazudták róla, amikor már mindenki tudta a szakmában, hogy gyilkos betegsége aligha engedi, hogy kitöltse kilencéves mandátumát. Kevesen kaptak annyi szidalmat, az emberi méltóságba gázoló támadást az elmúlt huszonvalahány évben, mint éppen a törékeny nő, Szalai Annamária. Nem tudom, hogy rendezte el ezt magában, de a külvilágnak ekkor is inkább a derűs, öniróniára hajlamos arcát mutatta. Talán a halálos kórral küzdő embert a nemtelenség, az aljasság sem rázza meg annyira.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2013. április 23. 17:47
Nyugodjon békében és nagyon sajnálom, de hát miéert kell ilyeneket hazudni a fidesz leghívebb szolgájáról? Ez nem kegyeletsértés? Valamivel tán az igazságnak is tartozunk, újságíró urak...
StG
2013. április 23. 17:46
Még talán hihető is lehetne, ha nem lett volna ott a Klubrádiós sztori a bírósági ítéletekkel, az alá nem írt üres oldalas pályázattal és társaival. Ezzel együtt persze nem kizártm, hogy kellemes személyiség volt, és mindenképpen nagy tragédia a családnak, barátoknak, hogy ilyen fiatalon elment. Nyugodjék békében...
Soma
2013. április 17. 20:45
"Talán a halálos kórral küzdő embert a nemtelenség, az aljasság sem rázza meg annyira.” --- Inkább azt mondanám, aki nemes lelkű, az bölcsen reagál.
tributum
2013. április 17. 20:45
- Remélhetően KÁLOMISTA GÁBOR barátságát is megbocsátja neki az ég... (Elvégre: Tévedni emberi dolog, beismerni azt állati nehéz...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!