Majd az Anonymous megmondja

2013. április 26. 15:40

Nem szeretném, ha ócska kis kukkoló házispiclik országa lennénk, akik a másikat nem érvekkel meggyőzni, hanem a nyilvánosság előtt megszégyeníteni igyekeznek.

2013. április 26. 15:40
Szalai Ervin
Publius

„Az a helyzet, hogy szerintem ez az ügy nagyon nem menő, és nagyon nem oké, és jó lenne, ha ezt most nagyon tisztán látnánk. Ugyanis hiába lehet irtózatosan nagy gyökér ez a Jeszenszky Sándor, és hiába nem értek vele egyet valószínűleg semmiben, ettől még rohadtul nincs közöm ahhoz, milyen fotókat tárol a számítógépén saját magáról. Semmi.

(...)

Azt meg nekünk állampolgároknak külön is el kell döntenünk, hogy kedélyesen elkacarászunk, amikor a politikailag másként gondolkozók - de akár a felháborító ostobaságokat és embertelen hülyeségeket hirdetők - jogait tiporják sárba, és behódolunk a Guy Fawkes maszkos idióták önbíráskodásának, vagy igenis kiállunk az alapvető emberi jogok mellett. A mi döntésünk.

Én mindenesetre nem szeretném, ha ócska kis kukkoló házispiclik országa lennénk, akik a másikat nem érvekkel meggyőzni, hanem a nyilvánosság előtt megszégyeníteni igyekeznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. április 27. 01:28
Lassan kibújik a szög a zsákból, kik állnak a turbónemzeti csürhe mögött.
Gyurcsány Viktor
2013. április 27. 00:42
"Ugyanis hiába lehet irtózatosan nagy gyökér ez a Jeszenszky Sándor, és hiába nem értek vele egyet valószínűleg semmiben, ettől még rohadtul nincs közöm ahhoz, milyen fotókat tárol a számítógépén saját magáról." A faszt nincs. A pártja rendszeresen beleszól abba, mit csinálnak mások a hálószobájukban (ld. Alföldi), akkor bizony az is közügy, hogy ők milyen perverziókat élveznek. Mindenkivel úgy bánj, ahogy elvárod, hogy bánjanak veled, ugye.
Kandeláber
2013. április 26. 17:04
Melyik lehetett az 1. SS Grenadierdivision? Erre azért kíváncsi vagyok. Az öreg Horst ezek szerint derekasan harcolt. Volt is egy tartása, látszott a filmeken.
noviktornoparty
2013. április 26. 16:43
a módszer gáz. a végeredmény viszont Jeszenszkynek kellemetlen. nem azért, mert bárki megalázta volna őt, hanem azért, mert önmaga alázta porig magát. sztem ugyanis van annak némi diszkrét bája, amikor egy nyíltan homofób és minden, általuk devianciának tartott dolog ellen küzdő csoport tagjáról kiderül, hogy ő maga az élő deviancia. azt hiszem a bort iszik, vizet prédikál tankönyvi esetével van dolgunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!