Egy igaz ember küzdelme

2013. április 23. 09:33

Szalai Annamária mindent lélekkel csinált. A hivatása volt az élete. Sorsa igazi útját járva képes volt feláldozni erejét és egészségét.

2013. április 23. 09:33
Szalai Annamária barátai
MNO

„Sokszor mesélte nekünk erdélyi élményeit, találkozását a székely emberekkel, no és a medvékkel, amelyek rendszeresen megtalálták. Jókat derültünk a történeteken, és végre megértettük Panni rajongását a kedves macik iránt. Sokoldalúságáról tanúskodik, hogy a legtöbb baráti összejövetelen magyar népdalokat és nótákat énekelt, mert a zene része volt a mindennapjainak, ahogyan a könyvek is, irodalmi és történelmi nagyságokat olvasott.

Furcsán hangzik, de igaz: magányos volt. Sokszor mi sem értettük, mert mellette megtapasztalhattuk, hogy vannak mély barátságok és őszintén szerető lelkek. Aztán megvilágosodtunk, általa, hogy ez az érzés természetes része a »világ megváltoztatásáért« folytatott küzdelemnek. Ahogy mindig fogalmazott: »a rendszerváltást nekünk kell befejeznünk, ami alázatot és elkötelezettséget követel!«

Mindent lélekkel csinált. A hivatása volt az élete. Sorsa igazi útját járva képes volt feláldozni erejét és egészségét. Igazából senki és semmi nem tudta legyőzni, mert hívő ember volt. Aki ismerte, szerette és közel állt, állhatott hozzá, örök hálával tartozik a Jóistennek azért, hogy a barátja lehetett. Panni most itthagyott minket, de nem halt meg!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. július 27. 17:35
Mélyen elítélem azokat a balosokat,akik most itt poénkodnak.Megjegyzem a tegnapi ítélet szerint igaza volt a klubrádió vidéki használatának ügyében.2008 óta nem fizetett a rádió.5 évig kamura sugárzott.Van még egy ország ahol 5 évig nem fizetsz és sugárzol?Szegény ebbe halt bele.Túl jóindulatú volt.
IgazságosIzomViktor.
2013. április 28. 20:31
Annamária-Isten nyugosztalja-borzalmas sokat tett azért hogy a közszolgálati média függetlensége tönkremenjen.
Fahrenheit 451
2013. április 28. 16:33
A fennhatósága alatt Orbán hétszer annyi médiafelületet kapott, mint az ellenzék együttvéve. Aki közhivatalt pártcélokra használ, az országáruló.
tóth mária
2013. április 28. 16:33
R.I.P. ! Annamária
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!