Orbán a felelős az izsáki gyilkosságért is? Igen!

2013. április 13. 13:06

Felelős ezért Orbán, Pintér, Kövér és minden alattvalójuk és kiszolgálójuk, aki részt vesz a félelem és az erő országának felépítésében.

2013. április 13. 13:06
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Szabó Tímea blogja

„Meggyőződésem, hogy hazánkban nem a rendőrökkel van baj, nem a hivatásukat felelősen végző és lelkiismeretes honfitársainkkal, akiket Pintér Sándor három éve félelemben tart, és nap mint nap megaláz. Nem, a gondok »fent« vannak. A Nemzeti Szétesés Rendszerében nem működik az irányítás (ezt megtapasztaltuk márciusban a katasztrófahelyzet során), nem érvényesül a jog, hiszen megszűnt annak visszatartó ereje. (...)

Orbán-e a felelős ezért az esetért? Meggyőződésem szerint igen. Orbán, Pintér, Kövér és minden alattvalójuk és kiszolgálójuk, aki részt vesz a félelem és az erő országának felépítésében. Aki aktív részese vagy csak néma asszisztálója a szilárd európai normákon alapuló jogállam leépítésének.

Ameddig az Orbán-kormány a jogrendszer megszilárdítása, a társadalmi kohézió és szolidaritás megerősítése helyett a mindenki farkasa mindenkinek és a »szegényeknek semmi jogot, csak büntetést« társadalmát építi, addig nem fog javulni a helyzet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2013. április 14. 12:41
Szóval Sz.T. szerint minden gyilkosságért O.V. a felelős? Mert a címből ezt a következtetést lehet levonni. Nem fél ez a fatojás, hogy ez már túl megy nem csak jóízlés, de a rágalmazás határán is?
Mr.Falafel
2013. április 14. 11:15
Ez a Szabó Tímea nyilván nem lehet idősebb 14-15 évesnél. Ugyabár 6 és fél éve volt, hogy egy bolsevik terrorista csport, egyenruhában, azonosító nélkül, rendőri akcióra hivatkozva emberiesség elleni bűntetteket követett el. A terroristák vezéreit kitüntette a zsidó identitású kormány és fővárosi vezetés. Ezen események idején a demokráciáért aggódó szabó tímea nyilván nem lehetett több 5-6-7 évesnél, tehát nem értesülhetett róla, mert más volt még az érdeklődési köre, nem a politikai. Abban igaza van ennek az ocsmány féregnek, hogy azzal a törzsállománnyal, amelyik a 2006-os szellemiséget hordozza, nem lehet közbiztonságot csinálni.
fogd a pénzt és kuss
2013. április 14. 08:11
... és most elképzelem ki fog erre az elmeháborodottra szavazni ...
Zod
2013. április 14. 07:11
Múltkor véletlenül belerúgtam az asztal lábába,és emiatt napokig fájtak a lábujjaim. Orbán Viktor monnyon le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!