Szeretném, ha megértenék

2013. április 02. 07:29

Hogy a „népi” demokráciától megszabadulva mi a jelző nélküli demokráciát szeretjük. Ami nem kevésbé értékes és európai, mint amit nálunk a liberalizmus nevében a baloldaliak műveltek.

2013. április 02. 07:29
Surján László
Facebook

„Olvasom: Jan-Werner Müller A kapkodás vége című írásában kiemelte: valamennyi európai polgár közös ügye, »ha egy tagállamban veszélybe kerül a liberális demokrácia«, és aki komolyan veszi az »európai res publica« Joachim Gauck német szövetségi elnök által kifejtett gondolatát, annak nem szabad visszariadnia attól a vádtól, hogy beavatkozik egy szuverén állam belügyeibe.
SZERETNÉM, HA MÜLLER ÚR ÉS HASONLÓAN GONDOLKODÓ TÁRSAI MEGÉRTENÉK, HOGY A »NÉPI« DEMOKRÁCIÁTÓL MEGSZABADULVA MI A JELZŐ NÉLKÜLI DEMOKRÁCIÁT SZERETJÜK. AMI NEM KEVÉSBÉ ÉRTÉKES ÉS EURÓPAI, MINT AMIT NÁLUNK A LIBERALIZMUS NEVÉBEN A BALOLDALIAK MŰVELTEK.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2013. április 02. 10:37
laci-bá! Azzal, hogy megélhetési naplopóként "tengeted" az életed brüsszelben, te ugyanolyan ártalmas vagy mint a liberós elvtársaid!
tarackos
2013. április 02. 09:46
Az, hogy "Ti" mit szeretnétek egy dolog. Azt, hogy a magyarok mit szeretnének meg egy másik...
IgazságosIzomViktor
2013. április 02. 09:35
Ti a jelző nélküli demokráciát szeretitek?Akkor miért nem próbáljátok meg kiépíteni?:-)
toportyántiszteletes
2013. április 02. 08:57
Jelenleg 12-szer vagytok akasztani valóbbak gyurcsótánynál katolikusmaffiózók,csak szólok,mielőtt végleg bebeszélnétek magatoknak angyali mivoltotokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!