Kölyköd voltam

2013. április 01. 10:26

Ha sok ilyen filmecskét csináltok, akkor tényleg nem marad más, mint Vlagyimir bácsi, aki viszont nem szokott csak úgy pénzt adni.

2013. április 01. 10:26
Nyüzsi
hvg.hu

„A HírTv műsorkészítői azt gondolták, hogy nagyon frappánsak lesznek, ha kirukkolnak egy Kölyök-Célpont elnevezésű rendkívüli kiadással, melynek narrátora, »Bodacz Balázs bácsi« elmeséli, hogy a németek csak kussoljanak, mert náluk verik a nége az arabokat és a törököket, a kormány a nácipártot még sem tiltotta be. Civilizált helyeken a kormány persze nem tilt be semmit, azt a bíróságok szoktak, amelyek viszont Magyarországon éppen azt tiltották meg, hogy a nácipártot lenácizzák, mely természetesen nincs betiltva, hanem benn ül a parlamentben, a kormány meg kitünteti a kedvenc énekeseit és műsorvezetőit.

Bodacz Balázs bácsi még arról is beszélt, hogy ezek a galád németek mindenbe beleugatnak, például abba, hogy a ciprusiak mire költsék a saját pénzüket, ami meg úgy igaz, hogy a németek abba akarnak beleszólni, hogy a ciprusiak mire költsék a mások – leginkább a németek – pénzét. Ahogy nálunk is, mert a kormány által elpacskolt milliárdok nagy része uniós – tehát többnyire német – forrásból származik. Arról nem is beszélve, hogy az általatok körüludvarolt vállalatok is általában németek, mert kell az adójuk, hogy legyen miből hirdetni Lajos bácsinál, akinek nemcsak tévéje, hanem kormánya is van, ahová még egykori alkalmazottját, László nénit is beültette.

Szóval, ha sok ilyen filmecskét csináltok, akkor tényleg nem marad más, mint Vlagyimir bácsi, aki viszont nem szokott csak úgy pénzt adni, legfeljebb, ha magasak a kamatok és alacsonyak az adók, de azt meg a bankrendszer nem bírja sokáig, és lehet menni újra Angela nénihez kérni, tehát nem célszerű előtte pocskondiázni, egyszerűbb lenne néha igazat is mondani. Segítünk ebben is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. április 01. 17:09
A baj az, hogy a pénzüket az adós testéből kivágott húsként kérik vissza, és ha azt vére vétele nélkül akarja csak adni, az már a jogállamiság halála. (Bocs W.Sh.)
várúr
2013. április 01. 14:51
Ha sok ilyet firkálsz nyüzsi, "tényleg nem marad más hátra", mint az elmeorvos. Pár nap kényszerzubbony jót tenne neked, környezetednek is.
Next adósság
2013. április 01. 14:35
HVG? Nulla, lapozzunk! Hümm!
toportyántiszteletes
2013. április 01. 14:33
Sajnálom viktorkát,eddig nem vették komolyan,szokatlan az ilyen elmekórtani eset országirányító szerepben az Unióban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!