Álljunk meg egy szóra!

2013. április 28. 11:17

Kik akarnak itt erkölcsi normákat felállítani? Azok a szennyes médiák, akiknél ez a fajta chippendale fő műsoridőben, vagy címlapon szerepel?

2013. április 28. 11:17
Nemzeti Érzelmű Motorosok
Facebook

„Ahol, ha az ő sztárjaik rúdtáncolnak, akkor az büszkeség, mutogatni kell? Ahol az esti mese helyett trutykó naplóval, vagy fókusszal sötétítik el az eget? Ahol a drogos Stohl buci a börtönből kijőve nagyobb sztár, mint annak előtte? Ahol az legütősebb hír, hogy Győzike mekkorát fingott? Ahol Anettka (végre felöltözve ugyan) de megszólalhat? Ahol egy indiai faszkalap, meg egy cigány lány beszélgetnek az IQ-ban hozzájuk legközelebb esőkkel?

Ahol a közszolgálati média reggeli hírműsorában a szerkesztő nyíltan kritizál egy, vagy több politikai pártot? Vagy ahol egy gojmotoros, -valószínűleg ügynök- TV-műsort kap? (és még mennyi minden nem jut eszembe) Ezek akarnak értékrendet, vagy erkölcsi normákat felállítani? Ezek akarják megmondani, hogy mit tehet egy Nemzeti Érzelmű Ember és mit nem? Ezek, akik egy német sándort és vállalkozását történelmi egyházzá nyilváníttatták?

Ezek papolnak Keresztény értékrendről, akik harcolnak az egyneműek házasságáért? Ez a söpredék akar elénk tükröt tartani? Rázzuk már meg magunkat!! Köpjünk egyet a levegőbe és fogadom, hogy a nyál nem reánk fog visszahullani! Egy az ISTEN!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:43
Nemzeti érzelmű motorkerékpáros ne feszítsen több milliós amerikai Harley-n a devizakárosultak tüntetésén. Már önmagában ez a tény is megmutatja micsoda önmutogató seggfejek vagytok.
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:42
Na gondolkodj még egy kicsit, nem hülyézlek le egyből.
Bábeli békák
2013. május 04. 23:57
Kavarod, mint Piszkos Fred és patakokban foly a málnaszőr.
USsange
2013. május 01. 20:24
"Szerinted miért ülök még vasárnap is szikrázó napsütésben a gép előtt? :) Közel száz weboldalt üzemeltetek, akad velük mindig valami meló..." Ú, csak nem a kurucinfó? :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!