Érik az imperialista szabotázs-elmélet

2013. április 02. 18:43

A Fidesz segítségével szépen visszacaplatunk a Rákosi-rendszerbe.

2013. április 02. 18:43
Mihancsik Zsófia
Galamus

„Április elsején, hétfő délben, „áramellátási problémák” miatt leállt a 2-es metró a Déli pályaudvar és a Deák Ferenc tér között. Március 18-án a 2-es metró állt a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között, mert áramellátási zavar keletkezett a 2-es metró felszíni szakaszán. Mivel a rezsicsökkentési családvédelmi harc időszakát éljük, ne legyen kétségünk: előbb-utóbb ki fog derülni, hogy a nyugati magyarkopasztó multik – akiknek, tudjuk, a talicska a legfőbb fegyverük a magyar családok ellen vívott harcban (már amivel a pénzt szokták kitologatni az országból) – állnak az áramkimaradási problémák hátterében. (...)

Szerintem napok kérdése, és a Fidesz főközgazdászai, mondjuk Rogán és Kósa urak, vagy maga az első számú családvédő, előállnak az imperialista szabotázs jól bevált kommunista (rákosista) vádjával. Pereket egyelőre szerintem nem indítanak, tekintettel arra, hogy nem igazán voltak sikeresek a bírósági rendszer teljes betörésére tett kísérleteik, így aztán szabotázspereket, előre megírt ítéletekkel, még nemigen tudnának sikerre vinni (az előre megírt ítélet egyelőre csak a parlamenti bizottságokban működik). De ma nyilván az is elég, ha tovább mérgezik az agyakat a külföldi multik ártó szándékairól szóló hazugságokkal és a lelkeket az ellenük szított dühvel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyok?
2013. április 07. 10:12
Azért sok igazság van abban, hogy 2/3-ad nem elégszik meg a demokratikus választáson (jogosan) megszerzett hatalmával. Amivel egyébként jól láthatóan nem tud élni. Csak arra használja fel,hogy lebontsa azt az intézmény rendszert amely Őt magát is legitimizálja. nehéz lessz elhitetni bárkivel is, hogy a következő választások tiszták, szabadok lesznek. Kádár rendszer? Igen! Anak elönyei nélkül, mert egy népnyuzó, csoport ragaszkodik a hatalmához. Ráadásul teljesen tehetségtelenek. A trükök mögött mindanyian látjuk nincs semi.
kamasuka
2013. április 03. 10:21
"A Fidesz segítségével szépen visszacaplatunk a Rákosi-rendszerbe." MÁR ALIG VÁRJÁTOK, MI? ;)
Wazze
2013. április 03. 10:09
Micsoda burkolt zsidózás a Galamusnál!!! Micsoda antiszemitizmus!!! Szerintem deportálni is akarnak nemsokára! Engem ezek a szavak '44- es deportálásra emlékeztetnek!
székely
2013. április 03. 09:15
Tévedni tetszik. Az áramkimaradás felelőse Gyurcsány, Bajnai tandem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!