Randevú a kampánnyal

2013. április 15. 10:38

Lényeg, hogy jó nagyot szóljon minden nap a rúgás a kormányzatba!

2013. április 15. 10:38
Lotte
Onleány Társasblog

„Az index címlapon óriási felületen videó a Széll Kálmán térről: »Kipróbáltuk az állami csajozás«-t címmel. Felkaptam a fejem, hogy micsoda baromság ez már megint?

A fiúcska a filmben a téren gyanútlanul átmenő lányokat szólongatja le azzal, hogy »minisztériumi papírja van arról«, hogy »az állam átvállalja a csajozás költségeit, tíz milliárdot fordítva minderre«. Mi van??

Utána mentem, azt hittem, legalább köszönőviszonyban van az állítás a valósággal. De tévedtem. Úgy tűnik a nagy magyar hírportál tulajdonosai kiadták az ukázt: fiúk, ne törődjetek a valósággal (az igazság már rég nem érdekli őket), lényeg, hogy jó nagyot szóljon minden nap a rúgás a kormányzatba!

Nem számít, ki, mit tesz, ki, mit mond. Verd át nyugodtan a téren átsiető fiatal lányt, hazudd lélek nyugalommal a világ képébe, amit csak nem szégyellsz!
A lényeg: az index állításával ellentétben az állam - természetesen - nem szól bele a csajozásba, nem vállalja át annak költségeit, nem hatol be az intim szférába, s tíz milliárdot sem tapsol el minderre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. április 15. 16:14
""az állítás a valósággal"" Melyik médiában van ilyen??? A teljes média csak azt adja le, amit agórék megengednek. Ja kérem a szólásszabadság, igazmondás távol áll ettől.
székely
2013. április 15. 14:57
Bizony ez az ellenzék tanulhatna a FIDESZ-KDNP-s Navracsics és Semjén Úraktól. Ők megmutatták 8 év ellenzékiség alatt, hogy hogyan kell kulturáltan keresztényi módon bírálni a kormányzatot, ja és ne felejtsük ki az 5-s számú FIDESZ tagkönyv kedves tagját Bayer Zsoltot sem, aki szintén nap- nap után példát mutat a felebaráti szeretetre.
koronaszepe
2013. április 15. 14:22
Hát ez nagyon ostobácskára sikeredett, Onleányka . Mit is csináljunk, ha valaki a képünkbe hazudik - nap mint nap, teszem hozzá én ? Ne szavazzunk többé rá. A 10 milliárd egyébiránt brutálisan nagy összeg erre a célra, nem kétséges, hogy a "tudjukkik" burkolt feltőkésítése zajlik, egy kis "kampánypénz".
IgazságosIzomViktor.
2013. április 15. 13:20
Neeem vállalja ááát??p...csáába!:-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!