Táncos párválasztó

2013. április 12. 17:05

A tízmillió forintból megvalósuló rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a tánc nyújtotta ismerkedési lehetőségre.

2013. április 12. 17:05
EMMI
Kormany.hu

Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával Budapesten és az ország kilenc nagyvárosában május 26-án.

Lesz táncház és tánctanítás, társastánc és utcabál a Bergendy zenekarral és mód nyílik beszélgetésekre és játékra is. A rendezvényeken izgalmas és sokakat érintő pártalálással, párválasztással, családalapítással kapcsolatos beszélgetések és előadások is várják a résztvevőket, melyek szervezésében a fővárosban és a megyeszékhelyeken működő Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Házak is közreműködnek.

A tízmillió forintból megvalósuló rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a tánc nyújtotta ismerkedési lehetőségre, hiszen egyre több az olyan fiatal, akiknek nincs terük az ismerkedésre. A civil kezdeményezés alapján indult rendezvénysorozat, amelyet az EMMI Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága támogat, kulturált körülmények között kíván lehetőséget biztosítani a találkozásra, ismerkedésre. Ehhez kíván a tárca zenét, tartalmas programokat és helyet biztosítani.

A programokra Budapesten és nyolc vidéki helyszínen kerül sor. A színpadon zajló táncos eseményekkel párhuzamosan műsorvezető által vezetett beszélgetések, kiállítások, táncjelmez-bemutatók, a párkapcsolati témában érdekelt szervezetek bemutatkozására nyílik lehetőség.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2013. április 13. 04:18
A kormányzati kreténségek rangsorában igen előjelő helyen áll ez a dolog (a rendeszvény is, de méginkább a közlemény). Pedig igen nagy szó ez, mert öldöklő a verseny.
Grüezi
2013. április 12. 23:52
Fasza kis Fidelitasos bulik lesznek itt.
huttinger
2013. április 12. 22:29
Aztán a végén megint lesznek KISZ táborok. :-) :-)
Gyurcsány Viktor
2013. április 12. 22:21
És ha valaki vele azonos neműben találja meg a párját, azt kivezettetik a rendezvényről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!