Rezsicsökkentés CBA-módra

2013. március 27. 08:45

Hatásos fegyver lapul a kormány zsebében, hogy tovább csökkentsék a magyarok kiadásait. Megszövegeztük a nevükben, már csak alá kell írniuk.

2013. március 27. 08:45
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Mint bizonyára észrevették, a Nemzeti Ügyek Kormánya üzletláncunkat a tenyerén hordozza. Míg versenytársaink nyögnek a különadók alatt, minket megkíméltek ettől a tehertől. Mi forgalmazhattuk Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr borát is, minden kereskedelmi témájú közszolgálati hírben ingyenreklámot kapunk, sőt államtitkár is haknizott már nálunk, és sorra vásároljuk fel a menekülő multik boltjait. Ja és a szabályok sem vonatkoznak ránk.

Mi tagadás, degeszre kerestük magunkat. Futotta lószerszámra, gójmotorra, igazán nem panaszkodhattunk. Mindezt úgy értük el, hogy nem tettünk mást, mint a gázművek vagy az elektromos művek: megvettük az árut nagyban, és eladtuk a fogyasztónak. Mint már tudjuk, ez szóra sem érdemes tevékenység, és ezért nyereséget várni egyszerűen méltánytalan.

Most rajtunk a sor, hogy visszaadjunk ebből a szerencséből valamit. A rezsicsökkentés mintájára tehát lemondunk a profitról, és mindent tíz százalékkal olcsóbban árusítunk, mint azelőtt. Természetesen ahogy az energiaszolgáltatók, mi is a vásárlóerőhöz igazítjuk az árainkat, mert hiába megy fel a tojás ára egész Európában, mégsem igazság, ha a szegény magyarok ugyanannyit fizetnek érte, mint a gazdag lengyelek vagy szlovákok. Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben mégis magasabb árakkal találkoznának boltjainkban, 10 ezer forintos utalványra jogosultak, amelyet a pénztárnál vehetnek át.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bonjour cseppek
2013. március 27. 15:22
Nálam a CBA mindig kiveri a biztosítékot! Ezt tényleg egy magyar Baldauf Úr által kitalált szörnyszülemény, de az is igaz, hogy hatalmas különbség van egy CBA és egy másik között! Hatalmas a sumákolás benne és ez a Lázár fivérek bevonásával tetőződött be!
Bro222
2013. március 27. 15:07
Minden cikkéből sugárzik a gyűlölet és a megvetés... http://www.youtube.com/watch?v=PSz0ptxE2jI
Ouroboros
2013. március 27. 14:49
Hibátlan.
abraxas
2013. március 27. 14:30
Elkapták Árpit is szalámilopás közben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!