A miniszter nácibarátja

2013. március 20. 08:35

Kényelmes lett volna megúszni a kérdést, hogy ki fingott, de a Szaniszló alakú fing túl büdösre sikerült ehhez.

2013. március 20. 08:35
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„A fejgép most Halász János arcát világítja meg, ő pedig kushad, ahogy a szarok a fűben szoktak. Arra már nem telik az arcból, hogy kiálljon: Halász János vagyok, és szeretem a nácikat, huh, kimondtam.

Pedig a kérdések sürgetők. Halász János a kultúráért felelős államtitkár, aki egyébként már korábban bizonyította, hogy egy bugris bunkó. Ő ugyanis már okozott Balognak kínos perceket, amikor megírta a nevében azt a levelet, amely szerint felvették a tantervbe a jelentős magyar írót, Uz Bencét. Abból a jelenetből világossá vált, hogy a levél szerzője személy szerint kurvára leszarja Nyirő Józsefet Uz Bencéstül, azt se tudja, hogy eszik-e vagy isszák, és nem is érdekli; viszont lelkesen és büszkén asszisztál ahhoz, hogy ezeket minden magyar gyerek torkán lepumpálják.

Az ilyen bizonyított bugris bunkóból a Nemzeti Együttműködés Rendszerében simán lehet kultúrállamtitkár. Eddig stimmel, gond egy szál se: ennyit tud ez a párt, sőt ezt szereti. Most azt kellene eldönteni, hogy a bugris maradhat-e államtitkár, miután kiderült róla az is, hogy nácikat babusgat. Nem, nem az a kérdés, hogy ezt a pillanatnyi ügyet el lehet-e sikálni valahogy, hanem hogy bevállalja-e Balog a további hasonló mutatványokat. Megvárja-e, amíg ez a suttyó konkrétan a hátába döfi az SS-tőrt?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ottapont
2013. március 20. 16:09
Lassan magyar ember vállrándításra sem méltatja, ha lenácizzák, rasszistázzák, antiszemitázzák. Biztosan jó lesz ez nektek hosszútávon megélhetési firkászok és trollok?
atila68
2013. március 20. 15:31
Te Wárpád! Nem az a náci akire te rámutatsz.
Zokni
2013. március 20. 14:35
Sztem Orbánnak tök mindegy, hogy mi van a kultúrával. Csak minél kevesebbe kerüljön, és minél kevésbé legyen belőle ügy. Azt hiszem mindebből csak azt érzékeli, amiből valamiképpen felhajtás keletkezik. Ez látszik, a személyi választásaiból. Képes volt kinevezni egy félsenkit az Operába, egy pénzért ácsingózó kivénhedt hollywoodi producert film-főguruvá, akinek már csak itthon volt valami keresnivalója, és mindennek a tetejébe egy hivatásos papot, hogy irányítsa az egészet. Aki úgy csöppent bele, mint Pilátus a krédóba. De még annyi köze sincs hozzá... Ez a Szaniszlónyi fing, ez nagyon jó. És bűzlik is. De kimásznak belőle. Valamelyik előjön a patkánylukból, és a rezsicsökkentésre hegyezi ki az egészet. Most dolgoznak rajta.
miloka
2013. március 20. 14:32
Olyan szépen elhallgatja mindenki, hogy mivel indokolták Sz.F. felterjesztését!!! Azt hiszem nagyon sokan, akik itt most szidják, a szájukra, akarom mondani kezükre ütnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!