Egy székletminta vallomása

2013. március 08. 18:08

Voltam két Gólyatáborban is, nem itattak le, nem kellett szélsőjobboldali indulókra menetelnem.

2013. március 08. 18:08
Szűcs Annamária
Jobbegyenes

„Emberekkel foglalkozhatok, megoszthatom az ötleteimet, gondolataimat és nem kell szerepeket játszanom ahhoz, hogy figyeljenek rám és jól érezzem magam a bőrömben. A múlt hét kedden kirobbant listabotrányt is úgy fogadtam, hogy nekünk ehhez semmi közünk és különben is: azokról az emberekről, akiket ismerek a »régiek« közül, nem tudom elképzelni, hogy ilyen felháborító és undorító dolgot csináljanak. A média azonban – elvtelenül és emberség nélkül kihasznált minden eszközt ahhoz, hogy az ország legnagyobb és legeredményesebb egyetemét, az ELTE-t és az ELTE BTK hallgatói önkormányzatát minél rosszabb színben tüntesse fel. Úgy kezelik az egész ügyet, mintha ahhoz a jelenlegi elnökségnek, bizottsági tagoknak, hökösöknek bármi köze lenne. Nem tudom, ezt mégis hogy gondolják, hiszen, ha megnézik, akkor láthatják, hogy a legtöbbünk 2010-ben vagy 2011-ben kezdte meg az egyetemet. De az alapos utánajárás nem az erősségük, ezt az utóbbi napokban nem egyszer bebizonyították.

A Gólyatáborról leírt hazugságok egyszerűen érthetetlenek számomra. Voltam két Gólyatáborban is, nem itattak le, nem kellett szélsőjobboldali indulókra menetelnem. Ebbe a táborba nem véletlenül jelentkeznek több mint 600-an. Itt a gólyák megismerhetik szaktársaik egy részét, barátokat szerezhetnek és tájékozottabban indulnak neki az egyetemi éveknek. Itt ismerhetjük meg elsőként a saját szakunk által támasztott követelményeket, amelyeket a Szakos Hallgatói Érdekképviselet (SzHÉK) tagjai mutatnak be néhány vicces történettel fűszerezve. Este természetesen nincs 8 órakor lámpaoltás és szigorú folyosó-ügyelet, de nem is kell teljesen elvadult bulikra gondolni. A Gólyatábor minden résztvevő számára felejthetetlen élmény, amit szintén a HÖK-nek köszönhetünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erekcio_reakcio
2013. március 09. 12:56
arról nem írtál, hogy jó voltál-e pistának?
papi68
2013. március 09. 10:58
toportyántiszteletes.2 2013. március 9. 09:14 A szabadság nagy hazájában,(amihez egyesek szerint alkalmazkodnunk kellene), ha így berontottak volna egy magántulajdonba, nem a haját húzták volna meg, hanem lelőtték volna.
OberEnnsinnen
2013. március 09. 10:45
Az, hogy ez a lista pontosan akkor bukkant fel, amikor a HaHa javában akciózott, választ ad minden kérdésre. A vörös bolsik 1. számú törvénye: hiteltelenítsd el, jársd le az ellenfeleidet, így meggyengült pozícióit könnyűszerrel elfoglalhatod. Még meg is köszönik neked, te teszel szívességet, hogy elvállalod.
devlaci2
2013. március 08. 23:32
azért nem kellett szívem, mert basznivaló katkó voltál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!