TGM! Stop!

2013. március 29. 07:36

A Milla szervezőinek nem kellene egy pillanatot sem gondolkodniuk azon, hogy szükségünk van-e TGM-re jelen állapotában. NINCS.

2013. március 29. 07:36
Simonovits András
NOL
„TGM szellemes és népszerű gondolkodó, kikapcsolódásként én is szívesen olvasom írásait az ÉS-ben. Ugyanakkor nem értem, hogyan lehet, hogy szélsőbaloldali fordulata ellenére ma is gyakran kérik föl ellenzéki tüntetések vezérszónokául. Március 24-én este a Hír TV-ben adott hosszú interjút, és két kijelentése kapcsán megvilágosodott előttem, hogy nem is mindig tudja, mit beszél. Talán ha ezt belátja, leáll, és elgondolkodik: nem kellene-e egy időre abbahagynia a nyilvános szerepléseket. (...)

Nyilvánosan arra kérem TGM-et, hogy gondolkozzék el e két kérdésre adott válaszán, és újra válaszoljon: valóban támogatja-e Orbánt ebben a két »szociális« intézkedésben. Ha igen, ne legyen többé az ellenzék vezérszónoka! Ha nem, akkor vonuljon vissza egy időre gondolkodni és hallgatni! De a Milla szervezőinek nem kellene egy pillanatot sem gondolkodniuk azon, hogy szükségünk van-e TGM-re jelen állapotában. NINCS.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. március 29. 11:29
Előnyös külsejű embereket nem szemléznétek? Csak eszembe jutott,ahogy végignéztem a fotókat.
Next adósság
2013. március 29. 11:19
És a NOL-ra sincs sükség a jelen állapotában
balbako_
2013. március 29. 10:22
Arra gondolni sem merek, hogy a Milla kirekesztő nyilatkozata TGM származása miatt készült... Európa segíts!
hátakkor
2013. március 29. 09:19
TGM is a kirekesztés áldozata lett. "Ugyanakkor nem értem, hogyan lehet, hogy szélsőbaloldali fordulata ellenére ma is gyakran kérik föl ellenzéki tüntetések vezérszónokául. " Sztem meg tök világos..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!