Victoria Beckham és a magyar kormány

2013. március 25. 07:29

A Nyugat hanyatlik, az új irány Kelet, mert a demokrácia hülyeség, a nyilvános kivégzéseket, emberevő oligarchákat, kínai átnevelő táborokat és koreai sorozatokat meg zabálják az emberek.

2013. március 25. 07:29
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„A magyar kormányfő a német gyermekeket félti az agymosástól. A Nyugat hanyatlik, az új irány Kelet, mert a demokrácia hülyeség, a nyilvános kivégzéseket, emberevő oligarchákat, kínai átnevelő táborokat és koreai sorozatokat meg zabálják az emberek. Victoria Beckham ronda, hülyén öltözködik, bezzeg az azerbajdzsáni diktátor felesége… Na, annak van ízlése.

A magyar kormány illegeti magát a tükörben, gyakorolja a mozdulatokat. Úgy néz ki, mint Prince Naseem Hamed, úgy jár, mint Prince Naseem Hamed, úgy öltözködik, mint Prince Naseem Hamed, és úgy ugrik be a ringbe, mint Prince Naseem Hamed, csak ott egy valódi bokszoló várja és vágja álcsúcson az első menet 17. másodpercében.

Viszik kifelé a segítők a magyar kormányt, hordágy, nyakmerevítő, de már a mentőautó felé menet azon gondolkodik, hogy be fogja perelni az ellenfelét, mert csalt, mocskos szabadkőműves, azért nyert, mert a világhatalmak összefogtak szegény kis magyar kormány ellen, különben is buzi, 16 évesen csokit lopott, tulajdonképpen nem is érvényes ez a K.O., csak azért történhetett meg, mert Trianon máig kísértő árnyéka rávetül minden mérkőzésünkre, mert gyűlölnek bennünket a zsidók, franciák, amerikaiak és most már a németek is, mert direkt elmondják a gyermekeiknek, hogyan viselkedünk az Európai Unióban, pedig ráérnének megtudni, amikor felnőnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. március 25. 12:33
Beszarok ezen a Parán! Mindig fejen találja a szeget.
ormányos csillós
2013. március 25. 11:05
Para! Tudtad,hogy a kedvenc hazádat az USA-t jelenleg túlnyomórészt az "átnevelő táboros" Kína pénzeli,hitelbe? De nem is kritizálják az ottani rendszert.
kjkj945
2013. március 25. 09:42
Már mesmeg parázik az amcsi népsara!
Charlie Chan
2013. március 25. 09:08
Para és a hozzá hasonlóan kissé zavarodottak között biztosan népszerűek ezek a dolgok, mi demokratikusan választottunk és fogunk is. Minket nem külföldről pénzelnek, stb. Ennyi hülyeséget egyben. És ez régebben normális volt. A zsidózók meg menjenek a fenébe, mert za itt komenntelő normális embereket égetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!