Mikor legyünk hülyék?

2013. március 21. 08:17

Olyan nincs, hogy amikor az a Közgép érdeke, akkor a magyarok legyenek hülyék, amikor meg gáz van, akkor mindenki legyen baromi okos.

2013. március 21. 08:17
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Olyan nincs, hogy amikor az a Közgép érdeke, akkor a magyarok legyenek hülyék, amikor meg gáz van, akkor mindenki legyen baromi okos. Hamarabb kellett volna eldönteni, hogy a hazának (Simicska-Orbán-haza) öntudatos, értelmes, felelős állampolgárokra van-e szüksége, vagy agyatlan barmokra, mert menet közben nincs változtatás. Ha hülyéket neveltek, hülyéket díjaztak és támogatták az elbutulást, akkor hóviharban sem lesz másképp. Attól, hogy 100 kilométeres szél fúj, négyméteres hótorlaszok keletkeznek, és a katasztrófavédelem bénázik, a Belügyminisztérium sms-t küld, az osztrákok meg hókotrókat, ettől hirtelen nem fog a nép megvilágosodni, hanem marad pontosan olyan idióta, mint amilyennek eddig szerették.

Tetszettek volna munkaalapú társadalom helyett tudásalapú társadalmat építeni!

Mivel ez egy pillanatig sem volt cél, most ne mutogassanak a hóban rekedt autósokra, hanem ha vihar van, menjenek oda, szabadítsák ki őket, vigyenek nekik meleg teát és kussoljanak. Ha tisztába kell tenni a lebutított magyar szavazókat, akkor tisztába kell tenni, ha ölben hazavinni őket egyesével, akkor azt. Mert senki sem kérte, hogy Önök, Kedves Kormány fogyatékosként kezeljenek minket, de ha már ránk erőltették ezt, akkor viseljék a következményeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arno111
2013. március 21. 18:12
Jóember,te gyárilag az vagy!
antioxi
2013. március 21. 16:43
Parakovácsimre! Mikor legyél hülye? Mindig az vagy, de pozitiv, hogy te fokozni tudod.
kövérlaca
2013. március 21. 10:58
Pintér SMS mutatja a rendszer műszaki tartalmát,a hadseregnek nincs bevethető helikoptere,amikkel menteni lehetne,operettsereglet az egész narancsmaffia.
kjkj945
2013. március 21. 10:46
Parázik a jehű ameriás népsara!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!