Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Zaklatottságomnak érzem szükségét hangot adnom

2013. március 04. 19:56

Az „Üdvezlégy Sándor” nevű előadóművész, aki mégis kijutott, oly sok kívánalmat hagy maga után, hogy ne tovább.

2013. március 04. 19:56
Nyárspolgár Úr
Spiessbürger

„Zaklatottságomnak érzem szükségét hangot adnom annak okán, hogy az úgynevezett Euro-visios Talpalávaló Dínom-dánomra egy pernahajder hipstőrt küldetik ki! Hogy ama szerénység, melynek képviselője szerénységem, nos az Honthy Hannát küldené ki, mondhatnók, mellékes, ámde legalábbis ildomos volna oda egy deczens kamarazenekar. Persze tudvalevő, hogy megannyi ország, mely úgymond »részt vesz« e megmérettetésen, tsupán a fantásia szüleménye, másfelől pediglen nem férne fel egy ily’ felállású zenei galeri a tribünön.

Mindazonáltal az »Üdvezlégy Sándor« nevű előadóművész, aki mégis kijutott, oly sok kívánalmat hagy maga után, hogy ne tovább. Először is arcszőrzetéből ítélve nem volt ideje a műsor előtt borbélyhoz menni, így vélhetően ezért hagyta magán a karima nélküli kalpagját - illetlen módon.

Ami pedig a produkcziót illeti, annak idején a birtokom melletti fonóban a ránczos parasztasszonyok előadása is különb volt, de még a sihederség körében divatos charaoke-csárdákban előadott fertelmek is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. március 20. 01:01
Pediglen az említett úriember mellett szól, hogy nem fog illetlenül kiemelkedni a zenész-táncos mulatságon bazseváló megannyi bohóc közűl.
tetigi
2013. március 18. 22:42
Kiscsávó, nálad ez valami szexuális fixáció, hogy mindenről a Zorbán jut a zeszedbe?
ormányos csillós
2013. március 07. 20:14
hallgasd a csobot adélt
Thasaidon
2013. március 07. 20:14
Üdvezlégy Sándor helyett nem inkább Istenvéled Sándort kellene mondani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!