Kitüntetések a Jobbiknak

2013. március 18. 11:19

Ezt a két díjat nem e két díjazott kapta, hanem azok a szavazók, akiket ők elérnek. A Jobbik-szavazók.

2013. március 18. 11:19
Ungár Tamás
NOL

Persze mindig akadnak kétkedők. Ezek azt morogják, hogy egy miniszter mégse lehet szalondebil, aki dolgát és felelősségét nagy ívben bepiszkítva joviális mosollyal aláírja (akár a lelkészi) küldetéstudatának halálos ítéletét is. A kétkedők szerint ez képtelenség. Főleg ha még azt is tudják, hogy a díjazottakat mérlegre tevő szakmai zsűri – a méltán díjazott Novotny Zoltánon kívül – a jelöltek egyikét sem ítélte alkalmasnak az elismerésre. De hát titokzatos szellemek úgy alakították ki a jelölés menetét, hogy ne maradjon idő új jelöltek keresésére. Szóval ha valaki ezt tudja, és ráadásul gondolkodik, akkor keresni kezdi az okát, hogy a kormány miért tüntette ki Szaniszlót.

Vagy miért tüntette ki a Kárpátia együttes énekesét, Petrás Jánost? Mit szeret Balog és csapata annyira a zenészben és bandájában? A lakodalmas rockot katonanótákkal keverő együgyű zenét? Vagy arra a velejéig igaz verssorra izgultak rá, hogy: »nincs a világon szebb a magyarnál«? Esetleg azért a dalokban sűrűn megszólaló, olyannyira reális üzenetért jár a díj, hogy Trianon visszacsinálható? Vagy azért, hogy az együttes írta a Magyar Gárda indulóját? Vagy inkább az énekes homofób kijelentései voltak ihletőek? Van aki hajlik rá, hogy így az egész állt össze lovagkeresztre érdemes teljesítménnyé.

Ezt a két díjat nem e két díjazott kapta, hanem azok a szavazók, akiket ők elérnek. A Jobbik-szavazók. Nincs ebben semmi új: a Fidesz nyíltan sosem vállalt együttműködést a rasszista, ultrajobbos mozgalmakkal, a Jobbik szavazótáborát viszont szívesen »lenyúlná«. Ezek a kitüntetések is erre tett kísérletnek látszanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. március 18. 16:48
Hűvaze: kaptak még 50%-os emelést kárpótlás gyanánt! Meddig megy ez még? A kommunista áldozatok is kaptak valamit???
leech
2013. március 18. 15:26
Ungár , te pöcs ! Szerinted mikor kéne kitüntetni a Kárpátiát ? Amikor a libsizsidrák szdsz , vagy a mocskos komcsibolsi msz/m/p van hatalmon ? Akadj le! /vagy fel/
Akitlosz
2013. március 18. 13:39
"Szóval ha valaki ezt tudja, és ráadásul gondolkodik, akkor keresni kezdi az okát, hogy a kormány miért tüntette ki Szaniszlót. Vagy miért tüntette ki a Kárpátia együttes énekesét, Petrás Jánost?" Talán mert megérdemelték. Ellentétben a magyarokkal szemben ellenséges Kertészekkekl. Nem a mostani kitüntetések a felháborítóak, hanem az előző rezsim kitüntetései.
Kandeláber
2013. március 18. 13:25
Pardon. Sz. F.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!