Beborult a Bem rakparton

2013. március 08. 18:34

Budapest bringás főútja szélesedés helyett 2 méterre szűkül (mínusz a bokrok) és oldalváltásai lesznek a villamoshoz képest.

2013. március 08. 18:34
Kürti Gábor
Kuku blogja

Hát ez szuper. :(

Idén napi 20 ezer, pár év múlva napi 40 ezer bringás fog összefonódni egymással a Bem rakparti fonódó villamosok miatt. Budapest bringás főútja szélesedés helyett 2 méterre szűkül (mínusz a bokrok) és oldalváltásai lesznek a villamoshoz képest. Legalábbis a tervekből ez látszik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feketestucni
2013. április 03. 22:37
Kitaláció. Aki napi szinten mozog annak jó a vérképe. És nem szív be többet mert adott távon kevesebbet tartózkodik mint aki gyalogol/dugóban ül. Ráadásul az anyagcseréje is jobb mint a lusta szar embereké. Kardió mozgás tehát a szívnek is jó. Te hangulatkeltő kis butus te!
nyugalmazott tanár
2013. március 13. 22:28
Az eszement lökött bringás nyeli a kipufogógázt a csúcsforgalomban. És azt képzeli magáról, hogy ő él egészségesen. Három-négyszer annyi füstgázt szív be, mint a gyalogos, 5-6-szor tövbbet, mint a zárt buszban közlekedő. Ha látná a saját vérképét, lefordulna ijedtében a drótszamár nyergéből. Kerékpárutat a belvárosi forgatagban? Kész egészségrontás, veszélyeztetés. Majdnem olyan bűnb, mint a kiruffogó szintben tologatott kisgyermekek "sétáltatása".
OrangeOrder
2013. március 13. 17:09
Na ne viccelj, mintha a Margit híd - Batyi közötti 1 km-en múlna az egész. Ami utána van, az nem zavar? Előbb a parkolóhelyek, most ez. Fasz kivan már. Kibírjuk, kibírjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!