Orbán látványosan belehazudik a pofánkba

2013. március 21. 10:54

Orbán olyan, mint az a férj, aki kúr egy nőt, amikor pedig hazajön a felesége, azzal védekezik, hogy „azt hittem, te vagy”. Interjú.

2013. március 21. 10:54
Dopeman
Hír24

Tehát te leszel az elnök.

A Don. Nálunk nem elnök van, hanem Don. Keresztapa. 

A párt neve Mafia lesz, Magyar Fiatalságért párt. Miért pont ez? 

Egyrészt a Mafia nem csak a fiatalokkal áll szóba. A fiatalságot a jövő metaforájaként kell értelmezni. Maga a fiatalság mint állapot elmúlik, de mint folyamat örökké tart. Tehát amikor mi a magyar fiatalságért lépünk fel, akkor a magyar jövőért akarunk dolgozni. Nem zárunk ki senkit: az idősebb korosztályokból is várjuk a lélekben fiatalokat, a tettre készeket, törődőket, tevékenyeket. 

Másrészt a Mafia név egy görbe tükör a jelenlegi helyzetre. Most azt látjuk, hogy egy olyan kormányzópárt van Magyarországon, amelyik maffiamódszereket alkalmaz a hatalmának gyakorlására: legyen ez könnyed erőszak, gazdasági retorzió, ellehetetlenítés vagy lelki ráhatás. A mostani ellenzék azonban erre, az Orbán Viktor által képviselt csibészes gondolkodásra nincs felkészülve. Ezek finom fiúk, érted? Na, itt jövök én a képbe. (...)

Le lehet győzni Orbán Viktort és a Fideszt 2014-ben? 

Azzal a mentalitással, ami most az ellenzékben van: nem. 

Akkor mivel? 

Nagyon világosan, kőkeményen rá kell mutatni, hol tart az ország.

Hol tart?

Nincs munka, az emberek 70 százaléka csóró, a gazdaság olyan, mint egy halott, amelyben megállt a vérkeringés. A lehetőségek fogynak el, ha így folytatjuk, nemsokára éhezés lesz, nem lesz fűtés, az emberek elvesztik az egzisztenciájukat, utcára fognak kerülni. Ez a sztori. Ez maga a Pokol. Kérdés, hogy ebben az ördögi világban ki mennyire tud ember maradni. Mindenki tesztelve van, Orbán Viktor is.

És a kormányfőnek hogy megy a teszt?

Szerintem szarik mindenkire. Ha még van neki egy kis sütnivalója, akkor tudja, hogy neki már lefele megy. Ha Orbán Viktor elképzeléseit a demokratikus ellenzék nem dönti meg, akkor az élet meg fogja. Amikor a többség elkezd majd éhezni és egymás torkát átvágni, akkor az ő rendszere meg fog bukni. Az Európai Unióban ez a fajta kormányzás fenntarthatatlan lesz. Ha ezt nem tudja Orbán, akkor tök hülye. Ha viszont tudja, akkor szerintem most azon gondolkozik, hogy lehet minél több pénzt kiszívni a rendszerből, hogy lehet olyan pozíciókat felállítani, amikből akkor is tud majd diktálni, amikor már nem lesz hatalmon. 

Mikor lesz az, amikor politikusként néznek majd az emberek Dopemanre?

A politikai világot nekem találták ki: intrika, ármány, csibészség, háború. Már most is rengeteg helyre hívnak szónokként. Tudják, hogy sok bennem a lehetőség. Engem ugyanis nem kell fésülni: az emberek ismernek, tudják, ki vagyok, hogy beszélek. Nekem nem kell kamuzni. 

Az első számú szabály: el a képmutatással! Azért van ez a kormány még mindig hatalmon, mert képmutató. A képmutatás az utolsó bilincs, ami fogságban tartja az embereket. Nem azért politikailag korrekt ma valaki Magyarországon, mert politikailag korrekt, hanem mert képmutató. Mert fél, hogy mit fognak róla gondolni. Nézd meg a Békemenetet! Milyen ember az, aki elvileg keresztényként odamegy egy szinte tinédzserhez, savval fenyegeti és kurvaanyázza? Ez a keresztény oldal? Ezt kell exponálni – szembesíteni kell Orbánékat saját magukkal. Meg kell nekik mutatni, hogy »ezek vagytok ti«!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. március 21. 18:59
Hol tart? ... olyan, mint egy halott, amelyben megállt a vérkeringés. ------------ Benned meg el sem indult, te faszkalap!!!
bornemiszabela
2013. március 21. 17:27
bele bizony, hogy idézzelek: a "pofádba" .. de szerintem bele is kakál..
Soma
2013. március 21. 17:21
2014 után Werbernek énekelhet. :-))
Botos
2013. március 21. 16:39
Dopemannak ömlik a szar a szájából!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!