Szurkolj, ne háborúzz!

2013. március 22. 16:19

Nem az a kérdés, hogy ki kezdte, hanem az, hogy ki hagyja abba elsőként. Emberek, nem volna jó elbukni az újabb vizsgát. A pályán sem, a szélén sem.

2013. március 22. 16:19
Benkő Levente
Krónika

„S ki tudja, hogy arra majd mi lesz ősszel a bukaresti válasz és egyben a labdarúgó-Európa- és világszervezeteké is, ha egyáltalán egyforma mércével próbálnak rendet teremteni a lelátók megvadult szektoraiban.

Régi és hiú álmom, hogy egyszer majd úgy mehetünk magyar–román vagy román–magyar focimeccsekre, hogy miként a jégkorong-vébéken vagy olimpiai játékokon szokás, ki-ki úgy és olyan nyelven és zászló alatt biztathatja az övéit, hogy az a mellette, mögötte, előtte ülő, álló, drukkoló másikat nem zavarja, és nem sérti.

És fordítva. Emberek, ez s a majdani újabb magyar–román labdarúgó- mérkőzés – a brazíliai vébéjegy reményében és jegyében – elsősorban a sportról szól. Még akkor is, ha nehéz előzményektől terheltek. Mert itt nem az a kérdés, hogy ki kezdte, hanem az, hogy ki hagyja abba elsőként. Emberek, nem volna jó elbukni az újabb vizsgát. A pályán sem, a szélén sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kgy
2013. március 23. 11:53
A szabadság egyenesen arányos a gazdasági teljesiménnyel. Sajnos. Ha a nagy pofára adnák a szabadságot, meg a teljesitményt többszörös világbajnokok lennénk, lás OV-t meg GyF-et. De minezek helyett csak pofázunk...
Obulus
2013. március 23. 10:02
http://hvg.hu/itthon/20130322_Mocskos_zsidok__igy_szurkolt_a_szelsojob
Senior
2013. március 23. 08:25
A Bundesliga sztár Szalai ajtó-ablak helyzeteket hagyott ki, a védelem közepe pedig átjáróház, ez a lényeg. A balhézó hülye gyerekeket pedig azonosítani, a pályák környékéről végleg eltiltani.
nyugodt
2013. március 23. 00:30
"Én nem azért tettem kockára a fiatalságomat" Technokol rapiddal? Sajnos maradandó nyomot hagyott rajtad. "Szabadságot akarok!!!!!!!" Akarj. Az utolsó három évben több is van neked, mint amit megérdemelsz. A gyurcsány éra alatt már régen lecsuktak volna a mostani szövegeidért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!