Viva El Papa Francisco!

2013. március 14. 09:41

Megválasztás után vacsorára gyűlt össze a konklávé, a bíborosok pohárköszöntőt mondtak. I. Ferenc pápa szellemesen csak így válaszolt: „Isten bocsásson meg nektek ezért a döntésért”.

2013. március 14. 09:41
Balla Eszter
Heti Válasz

„A kontinens északi részén, az Egyesült Államokban is miséken  imádkoztak, utcán éljeneztek az emberek. Munkahelyeken, iskolákban, éttermekben bekapcsolták a televíziót, hogy tanúi lehessenek a történelmi pillanatnak. New Yorkban a St. Patrick székesegyház előtt a Fifth Avenue-n gyülekeztek az emberek. Titokban sokan gondolták ugyan, hogy saját népszerű érseküket, Timothy Dolant ünneplik majd pápaként. Ám meghallva Dolan bíboros üzenetét Rómából – miszerint egy bölcs, határozott, ugyanakkor alázatos szentatya vezeti majd őket, aki egyesíteni tudja a katolikus egyházat – , lelkesen ünnepeltek ők is.  A jó humorú bíboros azt is elmesélte a televízióban, hogy a megválasztás után vacsorára gyűlt össze a konklávé, a bíborosok pohárköszöntőt mondtak. I. Ferenc pápa szellemesen csak így válaszolt: »Isten bocsásson meg nektek ezért a döntésért«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nagytestver
2016. március 28. 04:18
De facto csak ideologiat tud gyartani (aminek semmi ertelme), plussz a regi ideologiakat visszabofogni, es mindezt a jonep penzen. A buzik meg tovabb buzulnak (ok a "meleglobby").
puceráj
2013. március 14. 14:47
Van humora!! Egyébként Ferenc,I nélkül. Majd ha lesz második,akkor lesz Ő az I.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!