A börtönből kiszabadult temerini fiúkkal találkoztam

2013. február 25. 21:27

Nagyon jó volt látni és tapasztalni, hogy ennyi év raboskodás után is jókedvűek és bizakodók maradtak.

2013. február 25. 21:27
Vona Gábor
Facebook

„Ma délután a parlamenti frakcióirodában fogadtam azt a két temerini fiút, Horváth Árpádot és Szakáll Zoltánt, akik tavaly novemberben szabadultak ki a börtönből. Három társuk még mindig raboskodik. Eddig is kiálltunk a temerini fiúk mellett, ezután is ki fogunk.

Nagyon jó volt látni és tapasztalni, hogy ennyi év raboskodás után is jókedvűek és bizakodók maradtak. Nem sikerült megtörni őket, ami tekintve, hogy mi mindenen mehettek keresztül, nagyon nagy dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sóhivatalnok
2013. február 26. 10:29
...akiket az LMP-s (PM-es) Szabó Tímea hozot ki a börtönből, sok éves munkával, amíg ti bátran k@ssoltatok, meg el voltatok foglalva a zsidók b@sztatásával.
vigyor
2013. február 26. 07:23
Boldog vagyok, hogy legalább ketten már kiszabadultak közülük. Azt hiszem ez a külügyünk szégyene, hogy ennyi időt töltöttek börtönben, és még mindig nem ettől zeng Európa és Amerika összes újsága hetente...
figyelmeztetés
2013. február 25. 23:10
Én az LMP-re emlékszem, hogy időnként felszólalt az ügyben, a Jobbikra nem. Pedig naponta olvasom a Barikádot, Kurucot. Ha tettek valamit a fiúk érdekében, jól titokban tartották.
racer
2013. február 25. 22:54
Ki az a tahó, aki egy ilyen hírt diszlájkol? Csak azért, mert Vona szerepel benne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!