Leleplezve

2013. február 19. 07:25

A rendőrségen belül operatív vizsgálat indul annak kiderítésére, vajon hivatásos rendőrök fedezték-e a prostitúciós hálózatot. Szóval ezt nem tudják?

2013. február 19. 07:25
Ugró Miklós
MNO

„A prostitúció a civilizáció korai szakaszában megjelent a világban, s azóta hiába tiltották, üldözték, próbálták börtönnel, bitóval, máglyákkal megsemmisíteni, él és virul. (Sőt, a tiltásnak árfelhajtó hatása van, így a hatalmi szigor paradox módon a stricik bevételeit növeli.) A társadalom legalapvetőbb, nélkülözhetetlen intézményének nem mondanám, de milliós nagyvárosok nehezen működhetnének nélküle. S bár Horváth Mihály 1835-ben írott akadémiai pályamunkája szerint: »A magyar férfiú minden szenvendélyesség mellett sem volt folyár bujálkodó«, a magyar városokban is széles körű igény mutatkozik az örömlányok szolgáltatásaira.

Ne lepődjünk meg, ha azt látjuk, halljuk a hírekben, hogy Budapesten illegális nyilvánosházak, kéjtanyák és egyéb találkahelyek működnek, a becslések szerint számuk több százra tehető, és azon se csodálkozzunk, hogy a rendőrség olykor fellép ellenük. A legutóbbi híradásokban az a döbbenetes, hogy a testületen belül operatív vizsgálat indul annak kiderítésére, vajon hivatásos rendőrök fedezték-e a prostitúciós hálózatot. Szóval ezt nem tudják? Magyarán lehetségesnek tartják, hogy a főváros szívében, hosszú éveken át működhettek illegális kuplerájok úgy, hogy a rendőrségnek sejtelme sem volt semmiről? Ugyan miféle rendfenntartó erő az ilyen? A kuncsaftok tömege ki- bejárkált a rendőrök orra előtt a nyilvánosházakba, csak a zsaruknak nem volt nyilvánvaló, hogy mi folyik odabent. Ha a lányok ilyen színvonalon teljesítenének a maguk területén, aggszűzként vonulnának nyugállományba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. február 19. 14:46
Mindenki óvakodjon az aszexuális és az antiszexuális emberektől! Nincs unalmasabb az antiszexuális vagy az aszexuális embernél. Nagyon meg kell indokolnia valakinek, hogy miért erkölcscsőszködik, mert úgyis tudjuk, hogy végülis minden hova lyukad ki. Csak ő nem tudja?
Zokni
2013. február 19. 10:46
Egy ilyen hivatásos zsurnaliszta szellemi környezetét úgy képzelem el, mintha a halványan derengő fényben az ember egy derékig érő ködtengerben tántorogna, és csak az üres közhelyek oszlopai szolgálnának irányjelzőként. Azokba kapaszkodik, de süllyed, süllyed egyre mélyebbre a puha, átláthatatlan párában. "...Huszonhárom év alatt nem sikerült rendet teremteniük" "...valami áporodott prüdéria, idióta politikai korrektség, mizantróp álhumanizmus megakadályozta..." "...a magyar városokban is széles körű igény mutatkozik az örömlányok szolgáltatásaira..." "...döbbenetes, hogy a testületen belül operatív vizsgálat indul annak kiderítésére, vajon hivatásos rendőrök fedezték-e a prostitúciós hálózatot." A baj az, hogy a közhelyeivel a kuplerájok legalizálásáért küzd, azzal a hazugsággal, mintha majd AKKOR, UGYANEZ lenne, mint ami most, s nem pedig egy hatalmas üzleti ágazat indulna be. Mintha pl. a Közgép nem ruházna be egy-két pinagyárba, megnőne a punci-import, majd diverzifikálnának a fütykösre, virágozzon a szabad vállalkozás! A bankok persze kizárva, legfeljebb ügyfélként...
korona
2013. február 19. 10:12
Legalizálni KELL a kuplerájokat! Ne álszenteskedjen senki! A New York-i egyezmény egy hülye, képmutató, álszent tett volt. Igenis szükség van tiszta, orvosi felügyelet alatt álló örömházakra! Aki meg kurvának áll, az ne panaszkodjon, hogy meg*****-ák. Sok szűz fiatalembert be kell vezetni a nemi élet gyakorlatába. Aztán meg vannak bizonyos urak, akik így nyerik el azt, amit nem kaphatnak meg máshol. Legyenek tehát legális, államilag támogatott nyilvános házak! Lelkileg, szellemileg egészségesebb az a társadalom, ahol államilag támogatott nyilvános házak működnek.
Soma
2013. február 19. 10:02
Ezt a világot agyalágyult szélhámosok és ügyes kurvák irányítják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!