Szijjártó Péter és Kóka János közös büszkesége

2013. február 08. 10:30

2008-ban szenteltvízzel üldözték volna el a gumigyárat. Ma meg a szurtos mancsukból esznek.

2013. február 08. 10:30
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Dinamikusan bővül hazánk és a Hankook együttműködése – dicsekszik Szijjártó Péter, van már stratégiai együttműködés is, Magyarország gumiparadicsom. Öröm, boldogság. Minden jó, ha a vége jó: a Hankook kezdetben »Kóka János büszkesége« volt, és nem engedte a szakszervezetet, meg a munkavállalói jogokat is traktorgumival tiporta, és ez ellen a Fidesz keményen fel is lépett. De mostanra nyilván egy nagy élménypark lett belőle, a Hankook-szakszervezet pedig minden majális fő attrakciója.

Mégis úgy néz ki innen, hogy a Fidesz valami hazaárulásfélét csak elkövetett véletlenül. Lehetne ugyanis két ilyen fekete, ruganyos ékkövünk, stratégiai együttműködéssel, jutna keleti vezérigazgatói tenyér Szijjártó mindkét kezére – ha el nem kúrják előre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2013. február 08. 14:59
Gyöngyösről sikerült elkergetniük.
kommenter
2013. február 08. 14:28
idióta szijjártó minden nap obégatott valamit, amit épp a napi érdekük követelt. ma meg szégyentelenül mondja az ellenkezőjét.
Fakutya őrnagy
2013. február 08. 14:16
Szijártónak nincs piros helikoptere, nem diskurál a békákkal, nem áll ki a foga és nem szerelmesedik össze a beosztottjával.
Claypool
2013. február 08. 12:52
Valaki érti ezt az olcsó spanyol boron pallérozódott zugfirkászt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!