Az MSZP képviselői helyt állnak a parlamentben

2013. február 11. 07:51

Mától az egyetlen demokratikus ellenzéki frakcióként sokkal nagyobb felelősség hárul ránk.

2013. február 11. 07:51
Török Zsolt
Facebook

„Indul a hét. Az MSZP képviselői helyt állnak a Parlamentben, ahol mától az egyetlen demokratikus ellenzéki frakcióként sokkal nagyobb felelősség hárul ránk. Közben folytatjuk a kormányzati szerepre való felkészülés jegyében az Ellenzéki kerekasztal tárgyalásokat a szakmai programjainkról (mert, akik ott ülnek, azoknak van). Közben megérkeznek az Éhségmenetek Budapestre (12:30 Örs vezér tere, a másik irányból pedig 13:00 Lurdy Ház), s a különböző menetek tagjai és a szimpatizánsok együtt demonstrálhatnak ma 17:00 órától a Parlamentnél, az Alkotmány utcában. Szóval így működik egy hálózattal, szakemberekkel, és még sok ezer aktivistával is rendelkező mozgalom, párt, amely kormányképes erő is: parlamenti munka, szakmai és politikai egyeztetések, közben utcai akciók, demonstrációk... Ott vagyunk, mindenhol.
Csatlakozz Te is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!