Egyre több embernek rossz az országban

2013. február 12. 07:28

Milyen ország az, ahol sem a jelen, sem a jövő nem biztosított széles tömegek számára?!

2013. február 12. 07:28
Szilágyi László
Facebook

„Nagyon furcsa érzés volt ma kimenni a hallgatói tiltakozásra, majd az Éhségmenetre. Az egyiken fiatal, vidám és magabiztos arcokat láttam, a másikon sokat tapasztalt, elszánt és dühös tekinteteteket. Az egyik csapat számára a jövő a tét, el tudják-e kezdeni életüket és karriereiket, a másik társaság a napi túlélésért kűzd. Milyen ország az, ahol sem a jelen, sem a jövő nem biztosított széles tömegek számára?! Mindkét demonstráló tömeg üzeneteket küld a hatalomnak, de az ostoba hatalom csak a mögöttes támogatókat firtatja. Ahelyett, hogy megértené, hogy egyre több embernek rossz ebben az országban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2013. február 12. 11:48
"Milyen ország az, ahol sem a jelen, sem a jövő nem biztosított széles tömegek számára?!" Élő. Milyen az hol biztosított a jövő? Az a temető. Érdemes hozzászokni, mert ez mindig is így volt, csak senki nem szereti az igazságot.
kispufi
2013. február 12. 11:28
hát ezek meg milyen megértést várnak? megunják, hazamennek. a békákat nem kérdezik meg a mocsár lecsapolásáról. ismerős-é, kispajtás? akkor hol volt a megértő éned? rohadjatok meg.
Akitlosz
2013. február 12. 11:17
A cikkíró úgy tűnik nincsen tisztában a jelen és a jövő szavak jelentésével.
OberEnnsinnen
2013. február 12. 10:39
"Milyen ország az, ahol sem a jelen, sem a jövő nem biztosított széles tömegek számára?!" Dermesztő és szomorú. Azt azért megírhattad volna, mi és mennyi kell - pénzben, időben - amíg Te is elégedettebb lennél. S honnan szerezze be az ország. Az időt és a pénzt. Mert kérdéseket bárki fel tud tenni, pl.: Jó lenne aratni mind a négy évszakban. S fel lehet tenni a kérdést: "Milyen ország az, ahol évente csupán egyszer, s a termés jó részét már évekkel ezelőtt eladták."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!