Tisztelt Olvasó!

2013. február 05. 14:13

Mivel egyes újságos-standokon, kioszkokban érthetetlen okok miatt kevésbé fogyott a jobboldali elkötelezettségű polgári napilap, ezért ott csökkenteni kényszerülünk az áruspéldányok számát.

2013. február 05. 14:13
Stefka István, Széles Gábor
Magyar Hírlap

A biztonságos laphoz jutás érdekében mégis arra kérjük olvasóinkat, hogy ha tehetik, előfizetéssel biztosítsák maguknak a Magyar Hírlapot, vagy ha lehet, a nagyobb forgalmat lebonyolító árusítóhelyeken keressék. Sajnálattal kell értesítenünk azon kedves olvasóinkat, akik eddig a kisebb standokon vették meg a Magyar Hírlapot, hogy a továbbiakban csak a nagyobb elárusítóhelyeken tudják megvásárolni.

Éppen ezért arra kérjük hűséges olvasóinkat, akik a jövőben is nap mint nap kézbe szeretnék venni a Magyar Hírlapot, hogy fizessenek elő rá, s ez az árát tekintve is sokkal kedvezőbb, mint naponta megvásárolni a lapot. Arra törekszünk, hogy a Magyar Hírlap a jövőben is kapható legyen a postahivatalokban, a Relay, az Immedio boltokban, a különböző üzletláncoknál – mint például CBA, Coop, Real, Spar stb. –, a bevásárlóközpontokban (Auchan, Tesco, Metro stb.) és a benzinkutaknál. Mivel egyes újságos- standokon, kioszkokban érthetetlen okok miatt kevésbé fogyott a jobboldali elkötelezettségű polgári napilap, ezért ott csökkenteni kényszerülünk az áruspéldányok számát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hiszemafideszt
2013. február 21. 10:58
Ez valóban hallatlan.Ki kell ikszelni ezeket a surmó orovikat, oszt jónapot.
hiszemafideszt
2013. február 21. 10:58
Miféle fideszes aki nem vesz minden nap MH-t?Honnan tudja meg az igazat? Nem is értem.
hiszemafideszt
2013. február 21. 10:58
És Szaniszlóból sokkal többet.
2013. február 06. 10:41
Töredelmesen bevallom: én a sarki CBA-ban a magyar hírlapokat mindig eldugom a NÉPSZAVÁK mögé! NO PASARAN! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!