Álságosak

2013. február 18. 08:49

A még mindig csekély támogatottságú balliberális, hatalomra éhes erőknek semmi sem drága: békés építkezés helyett az anarchia. Ők az álságosak.

2013. február 18. 08:49
Stefka István
Stefka István
Magyar Hírlap

„A Hallgatói Hálózat néhány száz önjelölt diákját külföldi tanácsadók, külföldi s hazai balliberális pártok balos médiatámogatással szervezik, hogy lázítsanak több tízezer tanulni vágyó diákkal szemben a jelenlegi felsőoktatás ellen. A még mindig csekély támogatottságú balliberális, hatalomra éhes erőknek semmi sem drága: békés építkezés helyett az anarchia. Ők az álságosak. Jó arcukat mutatják a valódi, a rossz helyett. A hiszékenyek hisznek nekik. Hiszen a magyar nép alapvetően naiv és jóhiszemű. Fő trükkjük a konzervatív, polgári jobboldal lefasisztázása. Minap az ATV Csatt című műsorában a Népszava főszerkesztője, Németh Péter ismét szélsőséges, jobboldali újságnak nevezte a Magyar Hírlapot, amely rasszista írásokat közöl. Amit természetesen visszautasítottam, mert nem igaz. Arról nem nagyon beszélt, hogy a Népszavában olyan cikknek is helyet adott nemrégiben, amely igazán gyűlöletkeltő. Farkasházy Tivadar a Magyar Hírlap egyik publicistáját, Vámos Györgyöt antiszemita zsidónak nevezte. Azért, mert egy magát zsidónak valló magyar ember nemzeti érzelmeket táplál, antiszemita? Mi ez, ha nem gyűlöletkeltés? Ezt a gondolatpárosítást nem szívesen küldik ki rögtön a nyugati sajtónak feljelentés céljából, mert lelepleződnének.
 
Az álarcot végre le kellene vetni, mutassák meg igazi énjüket, akik nem szeretik a hazájukat. Nem kellene átverni a hiszékeny magyarokat, és a külföldet sem kellene átvernie, ámítania sem K. Gyuri bácsinak, sem H. Ágnes néninek, sem E. Péternek, sem B. Gordonnak, sem M. Attilának, sőt Gy. Ferencnek sem. Próbáljanak besorolni a magyar valóságba, mert ma bárhogyan is nézzük: röghöz kötés ide, röghöz kötés oda, de itt a legjobb. Az álságosak mindig lelepleződnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. február 18. 16:45
Pista bácsi,annyira színvonal alatti vagy,hogy már szóra sem érdemes.
székely
2013. február 18. 16:44
" Minap az ATV Csatt című műsorában a Népszava főszerkesztője, Németh Péter ismét szélsőséges, jobboldali újságnak nevezte a Magyar Hírlapot, amely rasszista írásokat közöl" Németh Péter enyhén fogalmazott. A Magyar Hírlap cikkei alapján újságírói kedvenc olvasmánya, tankönyve Göbbels kritikai kiadású művei.
toportyántiszteletes.2
2013. február 18. 16:35
A gazdáit járatja le ez a rossz befektetés,ahogy a Hírlap úgy az ország is lejtőn van!
Obulus
2013. február 18. 16:29
El mész tea pi csába szem étláda st ef ka !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!