Bajnai Gordon mindig a megszorítások embere volt

2013. február 21. 07:28

Bajnai Gordon egy éve a bankoknak még a bankadó eltörlését ígérte. Most cáfolja.

2013. február 21. 07:28
Rogán Antal
Fidesz.hu

„Bajnai Gordon 2009-ben már bebizonyította, ki jár jól és ki jár rosszul a Bajnai-féle kormányzással. 2009-ben nem 4 millió ember járt jobban, hanem 10 millió ember járt rosszabbul Bajnai Gordon kormányzásának eredményeként. Csökkentette a nyugdíjat, csökkentette a közszférában dolgozók bérét, a félszuperbruttó bevezetésével megemelte a személyi jövedelemadót, és általános értékalapú ingatlanadó bevezetését fogadtatta el az akkori parlament MSZP-SZDSZ-es többségével. Ugyanaz a Bajnai Gordon 2008-ban gazdasági miniszterként még azt mondta, hogy rendben van a gazdaság, nincs szükség megszorításokra. Bajnai Gordon egy éve a bankoknak még a bankadó eltörlését ígérte. Most cáfolja. A Bajnai-kormány működése az ékes bizonyíték arra, hogy Bajnai Gordon kormányon mindig a megszorítások embere volt, nyilvánvalóan az is maradt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. február 21. 10:15
Három csoda kéne, hogy népünk az isteni gondviselésben hinne: ha minden zsidó szegénységi minden cigó szüzességi fogadalmat tenne és ha a Bajnait látnánk elpirulni.
Yuing
2013. február 21. 09:46
Te egy ökör vagy tóni !
Sándor
2013. február 21. 09:45
Minő véletlen… a nagy összeköltözködés hárommilliárdos haszna sem az államnál, >sem az adófizetőknél< hanem a "szakértő" demokrata a népért mindent Bajnai és Lepp által képviselt ciprusi cégeknél jelentkezett. http://hetivalasz.hu/uzlet/exkluziv-bizonyitekok-bajnai-es-koka-ellen-55151 látjuk ő mindig is a JAVUNKAT akasrta .. és a ludakat!!
Sándor
2013. február 21. 09:42
„Bajnai Gordon 2009-ben bebizonyította, ki jár jól és ki jár rosszul a Bajnai-féle kormányzással. 2009-ben nem 4 millió ember járt jobban, hanem 10 millió ember járt rosszabbul Bajnai Gordon kormányzásának eredményeként. Csökkentette a nyugdíjat, csökkentette a közszférában dolgozók bérét, a félszuperbruttó bevezetésével megemelte a személyi jövedelemadót, és általános értékalapú ingatlanadó bevezetését fogadtatta el az akkori parlament MSZP-SZDSZ-es többségével. Ugyanaz a Bajnai Gordon 2008-ban gazdasági miniszterként még azt hazhudta, hogy rendben van a gazdaság, nincs szükség megszorításokra. Bajnai Gordon egy éve a bankoknak még a bankadó eltörlését ígérte. Most cáfolja. A Bajnai-kormány működése az ékes bizonyíték arra, hogy Bajnai Gordon kormányon mindig a megszorítások embere volt, nyilvánvalóan az is maradt.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!