Amerika siránkozik a kínai kibertámadások miatt

2013. február 05. 17:41

A világ békéjét fenyegető egyik veszélyforrás ma az amerikai Wall Street Journal.

2013. február 05. 17:41
Ordosz Műhely
Barikád

„A világ békéjét fenyegető egyik veszélyforrás ma – és most ne nevessenek olvasóink – az amerikai Wall Street Journal. (...)

E globális békétlenséget szító lap, amelynek fő mércéje az, hogy mi jó Izraelnek, ezzel a címmel kötött bele Kínába: Barbárok a digitális kapunál. A szerkesztőségi állásfoglalást képező – tehát nem aláírt – vezércikkből az derül ki, hogy a Wall Street Journal szerint a kínai kormány felelős azon hackertámadásokért, amelyek nem egy amerikai lapot értek, közülük a Wall  Street Journalt, amiért e lapok kritikusan írtak Kínáról és magas rangú kínai vezetők korrupt magatartását leplezték le. Az ilyen kíbertámadások háborús aktusok, írja a lap és az Egyesült Államok nem maradhat tétlen.

Gyönyörű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. február 06. 06:42
Hol vannak ilyenkor a világot uraloó, tehetséges amerikai informatikusok? Csak nem legyőzte Kína Amerikát? Vagy mégis? Máris?
Trükkök Százai...
2013. február 05. 23:31
Mi van a bárány fürdőszobájában? ... Nyehhehe. ogre-művek
tricnic
2013. február 05. 19:00
A Wall Street Journalnál szarabb újság talán nincs is. Ha azt támadják, az irónia.
kjkj945
2013. február 05. 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=MRa-WmWtl_Y sirni kell!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!