A látszólagos káosz valójában a kép tisztulását jelenti

2013. február 05. 09:45

Karácsony Gergelyre és Jávor Benedekre ugyanaz a politikai karaktervesztés vár, ami Árok Kornél, Kónya Péter és Juhász Péter sorsa lett.

2013. február 05. 09:45
Istvánffy András
4K!

„Bárkinek, aki egy listán indul az MSZP-vel, nem lesz más jövője, mint a szoci restaurációban való részvétel és hosszabb távon az MSZP-birodalomba való beilleszkedés. Lehet, hogy a szűziessége miatt a mostani választáson egy kicsit előrébb lesz tolva, és az az illúziója lehet, hogy súlya van, de a végeredmény az lesz, hogy 14 után az MSZP-gépezet dönt mindenről. Akinek valódi társadalmi elképzelései vannak, és nem csak a karriervágy hajtja, annak itt nem sok keresnivalója van.

Ne csapjuk be magunkat azzal az illúzióval, hogy a szoros együttműködés felhangosítaná az újak hangját.

Hol halljuk Árok Kornélék önálló álláspontját az MSZP-s kerekasztalban? Ki hallja, hogy az E14 a dolgozók ügyét képviseli Kónya Péter mondásainak megfelelően és nem Bajnai és köre áramvonalas elitizmusát? Ki hiheti el Juhász Péter szavait az elitváltásról, amikor Bajnaiék volt szoci minisztereket küldenek tárgyalni?

Ne csapjuk be magunkat. Odabent nem lehet önálló politikát képviselni.

Karácsony Gergelyre és Jávor Benedekre ugyanaz a politikai karaktervesztés vár, ami Árok Kornél, Kónya Péter és Juhász Péter sorsa lett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 05. 14:12
126. Lenin.
felfújta a szél
2013. február 05. 13:20
Hamar kiderült hogy a "centrális erőtér" ami ellen olyan sokan tiltakoznak a ballibek közül Orbán miatt, azon az oldalon is ugyanúgy megvan. Egy eladható humbuggal kevesebb maradt
kjkj945
2013. február 05. 12:36
4K részletezve: 1K rákoczy téri 2K kocsisor 3K dubay 4K népliget Kozmopolita Komprádor Konzumidióta Kretén
hátakkor
2013. február 05. 12:35
4K! könnyű célt tűzött ki, az államforma köztársaság és így okafogyottá is vált rögtön. Hogy hanyadiknak számolja az gyerekjáték, eldöntik hova számolják a NÉPköztársaságot. Jelzem nem véletlen érte történelmi és nagy vereség ezeket. A romeltakarítás nehéz dolog, de nem a lerombolókat szokták közben visszahívni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!